ŠTETA ŠTO TEBE NISU SILOVALI! Počelo suđenje proustaškom pevaču Tompsonu, ali veće skandale pravi njegov advokat!
Marko Perković Tompson, Foto: Printscreen Youtube

USTAŠKI Pokliči

ŠTETA ŠTO TEBE NISU SILOVALI! Počelo suđenje proustaškom pevaču Tompsonu, ali veće skandale pravi njegov advokat!

Na prekršajnom sudu u Karlovcu počelo je suđenje pevaču Marku Perkoviću Tompsonu zbog uzvikivanja ustaškog pozdrava Za dom spremni

Objavljeno:

Na prekršajnom sudu u Karlovcu počelo je suđenje pevaču Marku Perkoviću Tompsonu zbog uzvkivanja ustaškog pozdrava - Za dom spremni!, a posebnu pažnju izaziva njegov advokat Davorin Karačić, desničar poznat po šovinističkim i ksenofobičnim ispadima.

Tompson je na koncertu u Slunju 5. avgusta prošle godine, prilikom proslave 22 godine od hrvatske vojno-policijske akcije Oluja, uzvikivao ustaški pozdrav, a njegov advokat je član nove hrvatske desnice koju predvode Zlatko Hasanbegović i Bruna Esih.

Karačić često tvituje poruke koje izazivaju burne reakcije u javnosti.

Tako svoje neistomišljenike Karačić naziva jugo-pacovčad, zatim hrvatski levi glodar, petokolonaška udruženja, krpelji, levičarski paraziti, kriptočetnici, te retardirani levičari.

Poslednji skandal odnosi se na bivšu novinarku Ivanu Tomić, koja se osvrnula na naslov jednog desničarskog medija koji je glasio - Novi napad u Zagrebu: azilant silovao ženu u ve-ceu `Importan centra` - u krvi vrištala i dozvala upomoć.

Naime, jedan strani državljanin je napao devojku i raskrvario joj usnu.

- Ovako to rade ksenofobi i rasisti. Naime, nije bilo silovanja, ali oni suprotno MUP-ovim informacijama konstatuju da jeste - napisala je Tomićeva.

Uskoro joj je odgovorio novi Tompsonov advokat.

- Dakle, baš te briga za žrtvu, bitno je da neko ne optuži imigrantskog silovatelja. Fuj. Šteta što ti nisi bila na mestu te žene - poručio je Karačić i izazvao novu polemiku.

Ivana Tomić i Davor Kačarić
Ivana Tomić i Davor Kačarićfoto: Printscreen Twitter

Marko Perković Tompson van Hrvatske, izuzev u kantonima sa hrvatskom većinom u Federaciji BiH, više ne može da drži koncerte, jer su mu vrata zatvorena zbog neoustaštva.

Nedavno je sprečen da održava koncerte i u delu Hrvatske, a reč je o Istri, napominju portali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.