ZAVELA MLADIĆA I PET DANA MU IZVLAČILA NOVAC: Nećete verovati na šta je sve naseo, čak ga je ubedila da mu je neko BACIO UROK!
Ubedila ga je u neverovatne stvari, Foto: Profimedia

fatalna žena

ZAVELA MLADIĆA I PET DANA MU IZVLAČILA NOVAC: Nećete verovati na šta je sve naseo, čak ga je ubedila da mu je neko BACIO UROK!

Ubedili ga je da je novac koji je zaradio dok je radio u Irskoj 'uklet' pa da bi najbolje bilo da sav taj keš da njoj radi skidanja uroka.

Objavljeno:

Protiv Riječanke Adrijane A.(23), koja je već mesec dana u istražnom zatvoru, podignuta je optužnica zbog prevara i iznuđivanja.

Kako javlja "Novi list" ona je u nepunih sedam dana mladića (24), koji joj se javio na oglas za pružanje erotske masaže, uspela opelješiti za oko 12 hiljda kuna.

Njihov prvi dogovoreni susret dogodio se na riječkoj železničkoj stanici, gde mu se Adrijana lažno predstavila kao 'Marinela', a čim je shvatila da je reč o emocionalno slomljenom momku koji je upravo raskinuo vezu s devojkom, ulovila je baš svaki trenutak ne bi li iz njega izvukla neku korist.

Za početak mu je uzela 600 kuna za pružanje seksualnih usluga, a zatim mu je ponudila i da on nešto zaradi, i to proviziju od kupovine eura od jedne njene prijateljice. On je, ne sluteći ništa, pristao te je odmah s bankomata podignuo 2.000 kn i dao ih 'Marineli'.

Sutradan je jedva dobio na telefon, a ponovno su se našli na stanici gde mu je ona, umesto s eurima, došla s ponudom da mu tim novcem naplati još seksa, iako ni za onih prvih 600 kuna intimnih odnosa nije uopšte bilo.

Ali, mladiću i dalje ništa nije bilo sumnjivo, čak ni kad ga je 'Marinela' zatražila još 3.000 kuna kojima bi od njene 'prijateljice' kupio još eura. Predao joj je novu količinu keša, a nešto kasnije istog dana našli su se u šoping centru ZTC gde mu je ona iznova nudila seks i erotske užitke, ali ga je pre toga tražila da joj, kad su već u ZTC-u, kupi nešto.

Tu joj je kupio za hiljadu kuna prehrambenih namirnica, pa ćebe i jastuk u "Woman sikretu" za 230 kuna, pa u radnji "Dajhman" dva para ženskih i jedan par dečjih cipelica ukupne vrednosti osamstotinjak kuna. Sveukupno, potrošila je na njegov račun oko dve hiljade kuna, a njemu i dalje ništa nije bilo sumnjivo.

Sledeći dan uverila ga je 'da je neko njega urekao pa je zbog toga nesrećan, ali ona zna kako će mu pomoći' pa mu je istog dana kasno uveče na stanicu dovela izvesnog muškarca kojeg je predstavila kao 'hodžu', a koji bi mu trebao skinuti uroke.

Za razliku od jednog nedavnog razvikanog slučaja, 'hodža' mu nije predlagao programiranje kamenja, nego mu je za početak 'objasnio' da je sav novac koji je mladić zaradio dok je radio u Irskoj 'uklet' pa da bi najbolje bilo da sav taj keš da njemu radi skidanja uroka.

Mladić je pristao, a Adrijana, odnosno 'Marinela', rekla je da bi 'hodži' trebale cigarete pa su otišli do benzinske pumpe na kojoj je nesrećnik iskeširao 850 kuna za nekoliko šteka. Zatim je dao još hiljadu kuna 'hodži', koji je sutradan odjednom počeo tvrditi da ne prima novac na ruke već da mu treba kupiti neke stvari u ZTC-u.

Petog dana intenzivnog druženja našli su se ponovno u ZTC-u kad je mladiću optužena 'priznala' da ima ušteđevinu od 150 hiljadu kuna, ali joj je oročena, a da joj hitno trebaju neki telefoni uz pretplatničke ugovore. Nesrećni naivac je i na to naseo, poverovao joj je da će ona, čim istekne oročenje, podmirivati sve obveze iz ugovora i davati mu novac na ruke.

Mladić je stoga sklopio s T-Comom ugovor za telefon Samsung Galaxy uz obvezu plaćanja na 24 mjseca, pa potom u VIP-u pretplatnički odnos i još jedan isti mobilni uređaj, pa na kraju i u Tele2 uz dobijen još jedan mobilni uređaj. Odmah joj je dao 400 kuna, a ukupno ga je pri tim transkacijama oštetila za nešto više od hiljadu kuna, navodi Novi list.

I konačno je tek tada mladiću sinulo da je reč o prevari!

Otišao je na policiju, a Adrijana, koja već ima dve presude zbog iznude i pretnje, a sudi joj se zbog još dve krađe, ubrzo je uhapšena i strpana u istražni zatvor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.