ZAPOSLILA SE KAO KONOBARICA, pa već drugi dan na poslu DOŽIVELA HOROR!
Konobarica je doživela pakao, Foto: Petar Lazović

slučaj koji je šokirao zagreb

ZAPOSLILA SE KAO KONOBARICA, pa već drugi dan na poslu DOŽIVELA HOROR!

Poslodavac je naterao da ode sa njim u stan, gde je usledio pakao

Objavljeno:

Zagrebački ugostitelj R.S provešće šest godina u zatvoru zbog silovanja devojke iz Siska, koju zaposlio kao konobaricu u svom lokalu, da bi je zatim i zatočio u svom stanu.

Mlada je devojka imala nesreću da joj se već drugi dan konobarisanja u novoj okolini smuči. Bilo je to sredinom januara prošle godine kad joj je, prema njenim tvrdnjama, prvo počeo pretiti zbog navodnih 300 kuna duga koje joj je pozajmio.

Videvši da to ne vodi na dobro, odlučila je da napusti lokal, ali on joj je tad rekao:

- Možeš otići samo Hitnom nakon što te polomim.

Pred kraj radnoga vremena ju je, kako je ispričala istražiteljima, naterao da ide s njim u stan. Pozvao im je taksi i pritom je upozorio kako ju je spreman ubiti i odrobijati 40 godina u Lepoglavi, ako slučajno išta ikome kaže.

Nakon dolaska u stan poslodavac ju je odvukao u spavaću sobu, silovao i zapretio da će je baciti kroz prozor bude li se odupirala. Tortura se nastavila i sutradan u lokalu odakle se u jednom trenutku uspela mobilnim telefonom da uđe na Fejsbuk i pošalje prijateljima vapaj:

- Molim te, dođi i pomozi mi.

Njeni prijatelji su se odmah digli na noge i, u potrazi za prijateljicom, nazvali ugostitelja, ali on im je rekao kako ona ne ide nigde dok ne plati dug i da će on doći kod njih u njihov grad i zaklati ih. Čuvši to, alarmirali su policiju koja se vrlo brzo ukazala u lokalu.

Inače, reč je o muškarcu koji je od 2002. do 2012. osuđen ukupno sedam puta, od čega već dva puta za iste zločine - dva za silovanje i dva za protupravno oduzimanje slobode, što mu je bila otežavajuća okolnost pri odmeravanju zadnje kazne.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.