DRAMA U ZAGREBU, Srbin osumnjičen za ubistvo IZNAJMIO STAN PREKO PUTA MUP-a!
MUP u Zagrebu, Foto: Google maps

LIKVIDACIJA BLAŽA ĐUROVIĆA

DRAMA U ZAGREBU, Srbin osumnjičen za ubistvo IZNAJMIO STAN PREKO PUTA MUP-a!

Policajci su mu u utorak ujutro prišli u trenutku kad je izašao iz zgrade

Objavljeno:

U utorak je u Zagrebu uhapšen Darko Vesković (38), osumnjičen da je učestovao u ubistvu Blaža Đurovića, a hrvatski mediji pišu da je nedelju dana živeo preko puta hrvatskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Vesković je stan unajmio preko oglasa na internetu, a na teritoriju RH ušao je ilegalno krajem marta. Ubrzo mu se pridružila i porodica, koja je u Hrvatsku ušla legalno preko graničnog prelaza, piše "Jutarnji".

Međutim, brzo su mu ušli u trag. Policajci su mu u utorak ujutro prišli u trenutku kad je izašao iz zgrade. Okružili su ga i uhapsili. Vesković nije ni pokušao pružiti bilo kakav otpor. Ali kada su ga isti dan vratili na pretres stana, u trenutku nepažnje, policajac se službenim autom u Ulici grada Vukovara zabio u zadnji deo auta Veskovićevog advkata Tihomira Mišića.

Sudar nije bio nimalo bezazlen. Zbog bolova u vratu i udaraca u Klinici za traumatologiju završila su tri policajca, Vesković i advokat. Kako neslužbeno saznaje "24sata", svi su lakše povređeni. Imaju povrede vrata pa će neko vreme morati da miruju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.