MIHO MUNJA SEJE STRAH: Tatu mi je upucao i mlatio ga po glavi
Miho Munja Frančeski seje strah, Foto: facebook, printscreen/facebook/24 sata

to je on

MIHO MUNJA SEJE STRAH: Tatu mi je upucao i mlatio ga po glavi

Na njega je ispaljeno nekoliko hitaca ispred ulaza u kuću na Škrapama početkom ove godine

Objavljeno:

Miho Munja Frančeski (26) i njegov prijatelj ispalili su nekoliko hitaca u dva muškarca u sredu oko ponoći u Splitu, a onda ih tukli pištoljima.

Pomozite! Gledala sam kako mi oca udaraju na podu pištoljem po glavi, vikala je Zrinka, kći invalida rata Nevena Vučića (57), u sredu oko ponoći u Splitu.

Ona je bila u Nissan Primeri, koja ima oznaku invalidnosti, s ocem i bratom Ivanom Vučićem (26). Vraćali su se kući i tražili parking ispred ulaza u zgradu. Do pucnjave je došlo pedesetak metara dalje. Naime, tamo su ih u Fiat Puntu presreli Miho Munja Frančeski (26) i njegov prijatelj Tonči Čulić, koji su negodovali zbog Nevenova načina vožnje.

Miho Munja Frančeski
Miho Munja Frančeski foto: Facebook

- Dobacivali su ocu nešto u stilu: ‘Stari magarče, di voziš’ i vređali ga. Otac im je uzvratio: ‘Što imate govoriti’, a onda je onaj mršaviji (Frančeski, op.a.) izvukao pištolj i počeo da preti. Otac je poludeo, izašao iz auta. Ta dvojica su isto izašli, počeli su da viču - još pod utiskom ispričala je Zrinka.

Dodala je da se tih prvih nekoliko sekundi od šoka ni sama ne seća najbolje.

- Znam samo da je ovaj mršaviji počeo da puca okolo, a onaj niži koji je vozio pucao je u oca i brata. Kad im je valjda nestalo metaka, počeli su ih udarati pištoljima u glavu, ali moji su se dobro branili. Strašno je što se događa kad dva delinkventa, huligana, tek puštena iz zatvora, pucaju po ljudima - rekla nam je šokirana Zrinka. Puka je sreća da ni otac ni sin nisu teže povređeni u pucnjavi.

U bolnici su im sanirali povrede i pustili ih na kućno lečenje.

- Videla sam jednog muškarca razbijene glave kako ga odvozi vozilo Hitne pomoći. Krvi je bilo posvuda, na kolniku i okolnom pločniku. Prizor je bio strašan - rekla nam je čitateljka ovog portala koja je snimila uviđaj policije.

Policija je odmah uhapsila napadače, osumnjičeni su Miho Frančeski zvani Miho Munja i Tonči Čulić, a pronađeni su i pištolji iz kojih je pucano. Policija je i u četvrtak ujutro nastavila uviđaj, tragali su za oružjem i drugim dokazima oko Krležine ulice, u kojoj se sve događalo. Celi slučaj je još tragičniji kad se zna da je Neven Vučić 1992. godine kao pripadnik IV. gardijske brigade u minskom polju izgubio nogu.

Frančeski je, pak, policiji poznat odavno, no nedavno je sam bio žrtva propucavanja. Na njega je ispaljeno nekoliko hitaca ispred ulaza u kuću na Škrapama početkom ove godine. Pogođen je u nogu i lakše povređen, a metak je sam izvadio pre odlaska u bolnicu i bacio ga u WC šolju. Tvrdio je kako nema pojma ko je pucao na njega, a policija je nedavno osumnjičila Anđela O. (21).

Bonus video:

Espreso na Sajmu automobila

(Espreso.co.rs / 24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.