Papa voli migrante, a hrvatski fratri ne: Oni razaraju porodicu!

NEUSAGLAŠENI STAVOVI

Papa voli migrante, a hrvatski fratri ne: Oni razaraju porodicu!

Glas koncila, zvanično glasilo Zagrebačke nadbiskupije u najnovijem broju pozdravlja tvrd mađarski pristup izbegličkoj krizi
Objavljeno: 13:13h

U najnovijem uredničkom komentaru Ivana Miklenića, glavnog urednika Glasa koncila, lista Zagrebačke nadbiskupije, ne štede se reči hvale na račun Mađarske i premijera Viktora Orbana zbog držanja za vreme migrantske krize, koje, podsetimo, uključuje i podizanje žice na državnim granicama. MILIONI NA ULICAMA: Papu baš BAŠ vole u Americi! (FOTO) "Mađarska je do sada zbrinula više od 200.000 tih ljudi, a da pritom niko nije prstom mrdnuo da bi joj stvarno pomogao", piše Miklenić uz ocenu da su migranti sredstvo za ostvarivanje ideologije globalizma koja uništava porodicu, nacionalne države i ugrožava hrišćanstvo.

Svi izrečeni stavovi u suprotnosti sa onim koje je izneo papa Franja u avgustu ove godine kada je pozvao sve župe u Evropi da prihvate bar po jednu migrantsku porodicu. Minulog četvrtka, tokom posete SAD, poglavar Katoličke crkve je pozvao građane te zemlje da "odbace neprijateljstvo prema migrantima". (Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.