Cela Hrvatska se sprda s ovim: Komšije dobijaju ministarstvo za MUDO!

OMAKLO IM SE

Cela Hrvatska se sprda s ovim: Komšije dobijaju ministarstvo za MUDO!

Na Tviter nalogu hrvatske stranke koja će sa Mostom formirati novu Vladu susedne zemlje osvanulo je neobično zalaganje za Ministarstvo useljeništva i demografske obnove
Objavljeno: 18:57h

U Hrvatskoj se zahuktavaju završni pregovori o formiranju Vlade koju će predvoditi Tihomir Tim Orešković, a retke pauze u razgovorima koriste se za informisanje tamošnje i svetske javnosti o toku konsultacija. U moru informacija, jedna je posebno privukla pažnju korisnika društvenih mreža. Most traži 6 ministarstava u novoj hrvatskoj Vladi (FOTO) Naime, HDZ, koji se nalazi na čelu Domoljubne koalicije, nosioca najvećeg broja mandata u najnovijem sazivu Sabora, je na svom Tviter nalogu objavio da se zalaže za Ministarstvo useljeništva i demografske obnove, koje bi se borilo protiv pošasti bele kuge.

Ipak, u svoj toj gunguli, najvećoj hrvatskoj partiji promakla je skraćenica tog novog ministarstva koja je ubrzo postala predmet opšte sprdnje na Tviteru. Ako se po skraćenici dan poznaje, Hrvatska bi uskoro trebalo da poveća svoj prirodni priraštaj! (M. N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.