ZBOG ŽENE ZAPALIO KOMŠIJAMA KUĆU: Upao je sa sekirom, sve polio benzinom, a onda je samo PLANULO! (VIDEO)
Zapalio komšijama kuću, Foto: Youtube printscreen

drama u hrvatskoj

ZBOG ŽENE ZAPALIO KOMŠIJAMA KUĆU: Upao je sa sekirom, sve polio benzinom, a onda je samo PLANULO! (VIDEO)

Par koji je živeo u kući se jedva izvukao

Objavljeno:

U Jagnjedovcu kod Koprivnice porodična kuća je izgorela u požaru, a jedna osoba je uhapšena zbog sumnje da je kuću polila benzinom i zapalila, javlja Podravski.hr.

U suludom pohodu muškarca, bez krova nad glavom ostao je mladi par Jokić koji je kuću kupio pre četiri godine. Kako se neslužbeno saznaje, muškarac koji je kuću polio benzinom i zapalio jedno vreme je živeo tamo jer je bio u vezi sa ženom koja je živela u kući. Ali, posvađali su se i on se posle odselio. Ono što se jutros moglo saznati od prvih suseda otkriva prave razmjre drame koja se u kući događala.

Muškarac je najpre sekirom razvalio ulazna vrata pa je benzinom koji je nosio u kanistru polio unutrašnjost kuće, sebe i vlasnika koji tamo živi sa suprugom.

Srećom, mladi par uspeo je nekako pobeći iz kuće pre nego što je suludi muškarac kresnuo upaljačem.

Sve se u sledećem trenutku pretvorilo u veliku buktinju. Vatrogasci su vrlo brzo došli na požarište, ali vatra je već bila zahvatila ceo objekt. Šteta je ogromna. Muškarac koji je očito iz sulude osvete zapalio kuću nakon par sati predao policiji. Odveden je na ispitivanje u koprivničku Policijsku upravu.

Pogledajte:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.