OSTAVKA PRED KAMERAMA: Hrvatski sekretar izdivljao na ministarku i dao otkaz u programu uživo! (VIDEO)
Potpuno neočekivana ostavka pred kamerama, Foto: Printscreen

šok u hrvatskoj

OSTAVKA PRED KAMERAMA: Hrvatski sekretar izdivljao na ministarku i dao otkaz u programu uživo! (VIDEO)

Ovako nešto skoro nismo videli!

Objavljeno: 15:50h

Hrvatski državni sekretar za demografiju Marin Strmota je podneo ostavku usred konferencije za medije i time šokirao svoju šeficu, ministarku Nadu Murganić.

Konferencija se održavala nakon sednice Veća za demografsku revitalizaciju, a kad je ministarka prepustila reč državom sekretaru, usledeo je šok.

Nakon što je reporterka Nove TV Barbara Štrbac utvrdila kako su sve danas iznesene „nove“ demografske mere predstavljene još pre tri meseca, Strmota je dao neočekivan odgovor.

- Tačno. Slažem se sa vama. Ovo je jedan veliki folklor. Nakon godinu i po u Vladi kao mlad čovek smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno i podnosim ostavku. Država izumire, ovo je najgore stanje u Hrvatskoj otkad postoji država. Pričati ovako neozbiljno o ovome, ja kao mlad čovek, građanin, otac dvoje dece, nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja, ne verujem da će se išta rešiti ovakvim pristupom - rekao je Strmota, koji je time iznenadio i ministarku Nadu Murganić pored koje je davao izjavu.

Ministarka je tada zbunjeno zastala, da bi se potom kratko obratila novinarima.

- Naravno da nisam znala za ostavku. To je možda nestrpljenje jednog mladog čoveka i naučnika. Statistički podaci nisu povoljni, ali nepovoljna kretanja nisu nastala za vreme ove Vlade, ali zaista je pred nama pritisak javnosti da se učini više - kazala je Murganić.

Bonus video:

DESET GODINA OD TRAGEDIJE KOJA JE NOVI SAD ZAVILA U CRNO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.