NEZAPAMĆEN INCIDENT U AUTOBUSU! Vozač rekao putnici nešto SRAMOTNO, a SUVOZAČ ga je onda PREVAZIŠAO!
Foto: Pixabay

pa ovo je sramota!

NEZAPAMĆEN INCIDENT U AUTOBUSU! Vozač rekao putnici nešto SRAMOTNO, a SUVOZAČ ga je onda PREVAZIŠAO!

Iako smo već navikli na incidente sa vozačima u gradskim autobusima, najnoviji incident stiže iz međugradskog saobraćaja

Objavljeno:

Jednu Zadranku toliko je naljutilo neprimereno i vulgarno ponašanje vozača Autotransa da je zbog svega osetila potrebu da upozori ljude preko medija i društvenih mreža.

Ovo je priča Stanke Vitlov, koju prenosimo u celosti:

- Dana 17. februara u 10 i 30 sati trebalo je da putujem iz Zagreba u Zadar busom Autotransa, registarskih oznaka RI 783-TV. Dan pre sam na stanici rezervisala sedište i dobila broj 3. Oko 10.15 sati ušla sam u bus, potražila sedište broj 3, odmah iza suvozača, i stavila torbicu i jaknu na to mesto, odmah iza suvozača.

Istog trenutka me je vozač grubim tonom upozorio da se pomerim i da odem iza u kabinu. Nisam imala ništa protiv, mesta je bilo, ali sam pitala zašto. Odgovor vozača ulazi u anale Autotrans pristojnosti: "Zato jer ja mogu da prdnem, pa to vama može da smrdi, a možete i da prisluškujete moje privatne razgovore".

Zapanjena, pokupila sam stvari, pomerila se tri reda niže, a dok sam ustajala u mom neposrednom prisustvu vozač je rekao suvozaču: "To su one babe koje nisu dobile jednu stvar, pa se sad iživljavaju. Ali, ja sam sad iznerviran, ne mogu i neću da vozim, voziću vam osmice po putu i sad izvlačim karticu. Ni ja, niti moj suvozač neće da vas vozi". Na to je stvarno izvukao karticu iz volana i napustio bus. Dok sam razmišljala hoće li me možda i na silu izbaciti (mlad momak, a ja imam 65 godina) i da li da zovem policiju, on se vratio i krenuo.

Suvozač je pri sakupljanju karata dao i neke reklamne letke, a na moje pitanje ima li na njima kontakt telefon firme odgovorio mi je da tu ima njegova veličina cipela i još jedne druge stvari.

Nemajući poverenja u ovu i ovakvu firmu za suvisao odgovor i traženo izvinjenje i sankcije, ovo upućujem svim medijima i Ministarstvu saobraćaja i tražim da se ovakav prevoznik i osoblje skloni sa puta – stoji u obraćanju putnice Stanke Vitlov.

Iako nije očekivala da će je iko ozbiljno shvatiti, uprava Autotransa joj se ipak javila. Iz uprave ovog prevoznika poručili su da su u kontaktu sa Stankom Vitlov i da će učiniti sve da joj se izvine, da joj nadoknade štetu, te da vozače sankcionišu.

– Istražićemo ceo slučaj, još ćemo sutra detaljnije porazgovarati s ovom gospođom - rekli su juče u upravi Autotransa i dodali da u njihovoj firmi radi 1.200 zaposlenih i da je ponekad teško kontrolisati svačiji pojedinačni vokabular i ponašanje, ali da im u tome, nažalost, ali i na sreću, mogu pomoći putnici.

Bonus video:

KAKVA FENOMENALNA, A JEFTINA SPRAVA! U nekoliko poteza skinućete sav sneg sa krova!

(Espreso.co.rs/ Izvor: jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.