UŽAS NA LINIJI 11, TRLJAO JOJ SE O NOGU: Ova putnica iz tramvaja doživela je noćnu moru!
Foto: Pixabay

užasno

UŽAS NA LINIJI 11, TRLJAO JOJ SE O NOGU: Ova putnica iz tramvaja doživela je noćnu moru!

Devojka se prestravila te počela vrištati i dozivati policiju, a pohotnika dok je bežao ulicom, uhvatio je policajac u civilu

Objavljeno: 10:21h

Pre nešto više od godinu dana penzioner iz Sesveta D.S. (56) priuštio je 20-godišnjoj A.K., kao putnici tramvaja linije 11, vožnju iz noćne more na potezu od Frankopanske do Slovenske ulice kada se, “s ciljem da zadovolji svoj polni nagon, svojim ukrućenim udom trljao o njenu nogu” nakon čega joj je rukom prešao po zadnjici. Devojka se prestravila te počela vrištati i dozivati policiju, a pohotnika dok je bežao ulicom, uhvatio je policajac u civilu.

D.S. se ne oseća krivim, a prema nepravosnažnoj presudi Opštinskog kaznenog suda u Zagrebu koju je donela sudija Jasna Zoretić Rendulić, nedavno je osuđen na kaznu koju je za njega tražilo tužilaštvo - šest meseci zatvora. Ujedno mu je dosuđena sigurnosna mera obaveznog psihijatrijskog lečenja.

"Tog 9. novembra 2016. oko 12,40 sati ušla sam u tramvaj broj 11 kod Frankopanske. Već pri ulasku na treća vrata tramvaja, uočila sam muškarca koji je ušao za mnom i stao mi s desna. U tramvaju je bila gužva, a kako se na sledećem stajalištu oslobodio prostor, pomaknula sam se prema unutrašnjosti kod automata za karte. Za mnom je krenuo i taj nepoznati muškarac koji je stao levo iza mene. Iako je i dalje bila gužva u tramvaju, nije bila tolika da bi svi morali stajati jako blizu. Primetila sam da se on naslonio delom tela na moju levu nogu i tako nekoliko puta. Prvo nisam znala kojim se delom tela prislonio, a kad sam osetila dodir ruke na bedru i na zadnjici okrenula sam se prema čoveku i videla da mu se kroz trenerku nazire ud u erekciji. Uznemirila sam se i povikala. Osetila sam strah i nelagodu jer to je drsko zadiranje u moju intimu. Na kraju sam za njim istrčala iz tramvaja te dozivala upomoć" prisetila se žrtva bludnika.

Optuženi muškarac sve to odbacuje tvrdeći da je devojka ničim izazvana počela vikati.

"Poričem da sam je dirao! Apsolutno nemam potrebu da radim tako nešto. Kako ja imam psihičkih problema, jednostavno sam pobegao iz tramvaja čim je povikala policija, policija! Jedan čovek me na ulici srušio na pod i pokazao mi značku da je policajac. Tražili su zatim od mene novčanik te su me pregledali misleći da sam džeparoš. Na kraju su mi policajci rekli: Oprosti, mislili smo da si kleptoman! Imam strah od policije. Doživeo sam smrtni strah jer sam za vreme rata, dok sam prevozio oružje, bio zarobljen... – opisivao je optuženi u sudnici. Odgovarajući dalje na niz pitanja sudije, pa i na ono zašto je, ako nije kriv onda "oštećena devojka izabrala baš njega kao osobu koja je počinila krivično delo" D.S. je odbrusio: "Očigledno se radi o osobi, a što je vidljivo iz njenog iskaza, da nju stalno neko dira, pa je i više od sto puta dirana."

Njegov advokat u spis je dostavio obilnu dokumentaciju koja se odnosi na njegovo teško zdravstveno stanje i lečenje, a ima i PTSD zbog kog se leči u bolnici. Pre 25 godina imao je pokušaj samoubistva potenciran odlaskom na odsluženje vojnog roka. U vojsci je proveo mesec dana nakon čega je otišao na odsustvo na četiri godine da bi na idućoj regrutaciji oslobođen za stalno. Radio je na poslovima održavanja u jednoj novinskoj kući a potom i u HP-u gde je, prema svojim tvrdnjama, dobio otkaz nakon sukoba sa šefom.

- Hodao sam Slovenskom prema Ilici prema tramvajskoj stanici. Ugledao sam muškarca od 50-ak godina obučenog u crnu jaknu i sivu trenerku s belom kapuljačom na glavi i vrećicom u ruci kako trči prema Črnomercu i gura sve oko sebe, a za njim je trčala djevojka od 20-ak godina koja je vikala "Zaustavite ga. Policija! Zovite policiju". Potrčao sam za njim te mu govorio: "Stani policija, ali se oglušivao pa sam ga svojom levom rukom uhvatio na njegovu levu izdavši mu novu naredbu da stane, ali opet je pokušavao da beži nekontrolisano mašući rukama. Uhvatio sam ga oko vrata i podmetnuo mu nogu da ga srušim na tlo te napravio ključ na lakat. Smirio se. Stavio sam mu lisice i legitimirao se značkom – ispričao je policajac.

Bonus video:

OVO JE NAJVEĆI BAKSUZ NA PLANETI! Ne dao vam Bog, da se i vama ovo dogodi!

(Espreso.co.rs/jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.