ŠOKANTAN SNIMAK OBIŠAO BALKAN: Dve devojčice se tuku, ostali STOJE PORED I NAVIJAJU! (VIDEO)
Foto: http://www.dailymotion.com/printscreen

Video koji je šokirao Hrvatsku: Učenice su se mlatile do krvi...

ŠOKANTAN SNIMAK OBIŠAO BALKAN: Dve devojčice se tuku, ostali STOJE PORED I NAVIJAJU! (VIDEO)

Iz splitske policije potvrdili su kako su primili prijave o tučama na ulicama, u ovom trenutku analiziraju snimke i pokušavaju utvrditi identitete učenika

Objavljeno:

Snimak tuče dve srednjoškolke u Splitu obišla je ceo region, a svi su zatečeni činjenicom da niko nije pokušao da ih razdvoji, i da su svi stajali okolo i navijali.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, policija je posljednjih dana primila prijave o dogovorenim tučama, ali po izlasku na teren nisu zatekli nikakve izgrednike niti je ijedan učenik splitskih škola zatražio lekarsku pomoć.

Masa je glasno navijala, sve je počelo udarcem u glavu, mršavija i manja djevojka završila je na podu, a jača i veća oborila se na nju između dva automobila svom snagom. Jedan od najpotresnijih trenutaka je onaj kada je na trenutak zastala, ozareno pogledala okupljenu publiku i videći u njima ohrabrenje i podsticaj, bespomoćnu djevojku nastavila da tuče. Tuča je ubrzo prekinuta, a plavokosa devojka jedva je došla sebi, vidno uznemirena i ošamućena.

Pogledajte snimak:

- Saznali smo da se sprema tuča nekoliko dana ranije i sve preuzeli da do toga ne dođe. Pozvali smo djevojke i razgovarali s njima o tome. Pedagoginja i razredna su obavile razgovore s devojkama i one su obećale da se neće tući već da će ići kući nakon škole. Razredna ih je ispratila iz škole, a bila bi ih odvezla kući, ali taj dan nije imala auto - kazao je direktor varaždinske Srednje škole Dražen Košćak.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, Dragan Đilas

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.