HOĆE DA ZABRANE TITA NA FEJSBUKU?! Hrvatski desničari pisali centrali u Londonu, kažu da imaju POZITIVAN ODGOVOR!
Fašisti hoće da zabrane svaku uspomenu na ono što je bio Josip Broz Tito, Foto: Wikipedia

potpuno ludilo

HOĆE DA ZABRANE TITA NA FEJSBUKU?! Hrvatski desničari pisali centrali u Londonu, kažu da imaju POZITIVAN ODGOVOR!

Iza ovoga stoje ekstremisti okupljeni oko organizacije Urbana desnica

Objavljeno:

Hrvatski ekstremni desničari okupljeni u udruženju "Urbana desnica" otkrila je svoj plan da zabrani svako pominjanje Josipa Broza Tita i Jugoslavije na Fejsbuku.

Kako piše portal Index.hr, oni su u "direktnom kontaktu sa Facebook administracijom u Londonu, mejlom i telefonski". - Radi se o našoj opširnoj prijavi koju smo mejlom poslali Facebook administraciji, te priložili pregršt dokumenata, članaka svetskih medija, dokumentarni film o ubistvima u Titovo ime, titlovan na engleski itd - pojašnjavaju svoj plan. U drugom delu objave hvale se uspehom svoje akcije. - Dobili smo pozitivan odgovor od strane administratora, njihovu zahvalu i uskoro će jedan od najvećih zločinaca 20. veka biti uvršten u Facebook algoritam kao govor mržnje, te će svi sadržaji u kojima se veliča Tito ili Jugoslavija biti automatski brisani, a njihovi promoteri blokirani od strane Facebook administracije - objavili su.

Oni tvrde da su neke stranice već uklonjene od strane Facebooka, i pozivaju sve istomišljenike da prijavljuju ovakve stranice Facebooku.

- Tik, tak, tik, tak... #FacebookLustracija - zadovoljno završavaju svoju objavu.

Ove rečenice izazvale su salvu oduševljenja u nepismenim komentarima desničara. - Virujem ute zemljo moja Hrvatska - kaže jedan Ante. - BOG BLAGOSLOVIO DESNICU I ONI KOJI SE BORE DA ISTINA DODJE NA SUNCE,A LIVICI -DAJ BOZE OBRATI IH DA PRIZNAJU GRIJE SVOJIH OTACA,DIDOVA I DA TRAZE OPROST OD HRVATA-ICA U DOMOVINI I UUUUUUUUUUUUU ISELJENISTVUUUUU.SAMO NAPRID UZ BOZIJU POMOC!!!!!ZA OBITELJ,DOM,DOMOVINU I U BOJ ZA HRVATS. NAROD SVOJ UVIK SPREMAN!!!!!!! - uzbuđen je Sebastian koji ima HOS-ov grb kao sliku profila. - Svaka čast čim pre to bolje još moramo oko sebe tim monstrumima začepiti gubice - kaže Damir koji takođe ima HOS-ov grb na profilu, dok Ilija iz Vinkovaca poziva (nepismeno): "Ako dođete u Vukovar JAVITE SE,častim s rakijom za ovu divnu vest!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.