KAKVA ISPALA: HDZ-ovci SE NA BOŽIĆNOJ ŽURKI VESELILI UZ CECU RAŽNATOVIĆ! (VIDEO)
Svetlana Ceca Ražnatović i Dragica Roščić, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

VESELO JE BILO

KAKVA ISPALA: HDZ-ovci SE NA BOŽIĆNOJ ŽURKI VESELILI UZ CECU RAŽNATOVIĆ! (VIDEO)

- Oko tebe cura puno pa mi suze kvase lice, a ti kažeš baš si luda, to su moje drugarice... - pevao je bend njen hit "Šta je to u tvojim venama".

Objavljeno:

Joško Roščić, načelnik opštine Baška Voda, prošle nedelje organizovao je u Omladinskom domu Božićni prijem za svoje stranačke kolege iz HDZ-a, piše Mega media.

Između ostalog, pevali su se hitovi Svetlane Cece Ražnatović, udovice Arkana. U veselju slavljenja jednog od najvećih katoličkih praznika rasplesala se i načelnikova kći i saborska zastupnica Dragica Roščić.

"Oko tebe cura puno pa mi suze kvase lice, a ti kažeš baš si luda, to su moje drugarice...", pevao je bend njen hit "Šta je to u tvojim venama".

- Ja Cecine pesme ne znam, a Roso vam je mogao reći da ja pevam Starog sokola, Čavoglave, Rastao sam pored Dunava... Dobrovoljac sam Domovinskog rata, zapovjednik dobrovoljačke satnije, prošao Dubrovnik, Stolac, Mostar. To je neko jako zločest napravio, ne znam zbog čega. Ne znam koje su pjesme bile, možda je bila. Pitajte Marija što sam pjevao. Otpjevam dvije, tri pjesme i stanem sa strane - izjavio je Roščić za Index.

Dragica Roščić je aktivna u HDZ-u još krajem srednje škole, a formalno se učlanila na prvoj godini fakulteta jer joj je, kako je rekla, "nekako prirodno da se aktivira u HDZ-u".

29-godišnjakinja je od prošle godine u Saboru. Naime, kako su Damir Krstičević, Lovro Kuščević i Milan Kujundžić s liste 10. izborne jedinice postali ministri, imenovane su njihove zamene. Tako je umesto dr Mlana Kujundžića u Sabor ušla Dragica Roščić.

Bonus video CECA OČITALA BUKVICU ČOVEKU: U prepunom Sava centru, pevačica žestoko odbrusila! Ovo nikad do sada nije uradila!

(Espreso.co.rs/ 100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.