ON JE SILOVAO MOJE DETE, DA SAM HTELA DA GA UBIJEM DAVNO BIH TO UČINILA: Stravična ispovest žene osuđene zbog pretnji smrću!
Ilustracija, Foto: Twitter/@zarkobns

jezivi slučaj u zagrebu

ON JE SILOVAO MOJE DETE, DA SAM HTELA DA GA UBIJEM DAVNO BIH TO UČINILA: Stravična ispovest žene osuđene zbog pretnji smrću!

Majka dvoje dece osuđena je na deset meseci zatvora zbog napada na mladića (27) osumnjičenog da je napastovao njenog sina (14)

Objavljeno:

U Opšinskom kaznenom sudu u Zagrebu sudilo se majki dvoje dece zbog pretnji smrću koje je uputila mladiću osumnjčenom za seksualno zlostavljanje lica mlađeg od 15 godina.

Ona je tom prilikom ispričala zbog čega je počinila krivično delo.

- Kad me 9. avgusta ove godine nazvala policija i rekla da je 27-godišnji mladić koji je silovao mog sina nakon dve nedelje pušten iz istražnog zatvora, uzela sam pajser, čekić i nož i otišla pred njegovu kuću.

Videla sam širom otvoren prozor i vikala mu da izađe ako ima muda. On je pedofil. Silovao mi je dete. Zvonila sam mu na vrata, ali nije otvarao pa sam mu kroz prozor bacila predmet. Nisam ga želela ubiti jer da jesam, već bih to učinila prije dve godine kad je počeo vezu s mojim tada 14-godišnjim sinom.

Samo sam ga želela prestrašiti. Htela sam i da svi čuju koga imaju u susedstvu te da paze na svoju decu.

Tri nedelje pre tog ispada, sin mi je priznao da ga spolno iskorištava i da ga drogira -ispičala je žena.

BEŽAO OD POLICIJE U TATINOM LUKSUZNOM AUDIJU A6: Bio je mrtav pijan, bez vozačke dozvole!

Ona je osuđena na deset meseci zatvora i psihijatrijsko lečenje.

Osumnjičeni mladić ipak ima drugačiju priču od njene.

- Ja se te žene bojim. Ona je izrazito agresivna i smatram da bi pretnje mogla ostvariti. Naime, s njezinim 16-godišnjim sinom sam bio u emocionalno financijskoj vezi. Pomagao sam mu kad mu je bilo potrebno, a pretnje njegove majke traju već duže vreme jer ona ne može prihvatiti da je njezin sin homoseksualac i da smo nas dvojica u vezi. Pa zato uznemirava mene i moju porodicu te me prijavila Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu zbog čega sam proveo dve nedelje u pritvoru.

Kad sam izašao na slobodu 9. avgusta ove godine, oko 16.15 sati sam iz stana čuo tu ženu kako s ceste viče: ‘Ubit ću te, pedofilu. Zaklat ću te. Nećeš preživeti. Neću te ja dočekati, čekat će te moji. Zovi roditelje da i njih zakoljem. Ti si moje dete terao da diluje drogu i kokain.

Nakon toga je kroz prozor stana bacila pola metra dugačku čeličnu šipku i potom provalila u haustor zgrade ponovivši pretnje o klanju mene i roditelja, da sam pedofilsko govno... - opisao je mladić na Opšinskom sudu.

Žena koja ga je napala i svog sina je prijavljivala za nasilje, jer je po njenim rečima tukao sve u kući nakon što mu je mladič dao drogu.

Ona se na suđenju branila ćutanjem, a procenjeno je da je tog dana imala smanjenu sposobnost razlučivanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.