ŽENE, DA LI STE UMRLE? Ovo obaveštenje na vratima zgrade PODIGLO JE BALKAN NA NOGE! (FOTO)
Foto: facebook

hit!

ŽENE, DA LI STE UMRLE? Ovo obaveštenje na vratima zgrade PODIGLO JE BALKAN NA NOGE! (FOTO)

Ali pravi biser smešten je pri samom kraju "važnih obaveštenja".

Objavljeno:

Velika je odgovornost biti predsednik stanara u svojoj zgradi, pogotovo ako je zgrada velika, a susedi na svoju ruku. Različita su im zaduženja, ali uglavnom stalno moraju da love susede po stubištu i podsećaju ih na njihove obveze o održavanju zgrade i plaćanju rezerve.

Isprintani list papira s porukama nije nikakva čudna pojava u hrvatskim portunima ili haustorima, ali njihov sadržaj često zna nasmejati i širu javnost od one kojoj je namenjena.

Predsednik kućnog saveta iz jedne zgrade u Zaprešiću obavestio je svoje susede o više važnih tačaka koje je prepoznao kao ključne probleme u njihovom stambenom objektu.

- Molim stanare starije životne dobi dane otvaraju nepoznatim ljudima makar se predstave i kao radnici policije !- upozorio je prvom rečenicom. Zatim je pozvao sve stanare da savesno provere vodokotliće i cevi jer se potrošnja vode u zgradi udvostručila.

foto: facebook

- Vidimo puno nepoznatih stanara molimo podstanare da odmah napišu ime i prezime te bace u sandučić udruge pa i one čiji mladići obitavaju u zgradi -podstanari i mladići neudanih stanarki moraju biti prijavljeni u evidenciju.

Logično, predsednik kućnog saveta, zamolio je sve susede koje imaju kućne ljubimce, da za njima počiste stubište ako ljubimac učini nuždu u zajedničkim prostorijama zgrade. Ali pravi biser smešten je pri samom kraju "važnih obaveštenja".

- Pojedini spratovi i staklena vrata su toliko zamazani pa to je sramota, žene da li ste umrle? - pita se predstavnik stanara, koji očito smatra da žene u zgradi moraju da peru stolariju u hodnicima.

Za kraj je podsetio dužnike da počnu s plaćanjem režija, u protivnom će se provesti uknjižba na stanova.

(Espreso.co.rs / 100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.