REKLA JE NIKOLI DA ĆE SE UBITI, A KAD JE ON DOŠAO, ZARILA MU JE NOŽ U VRAT! Detalji JEZIVOG UBISTVA!
Foto: Facebook

strašno

REKLA JE NIKOLI DA ĆE SE UBITI, A KAD JE ON DOŠAO, ZARILA MU JE NOŽ U VRAT! Detalji JEZIVOG UBISTVA!

Nikola i Nuša su bili u vezi do pre godinu dana

Objavljeno:

Protiv Nuše Bunić (21) Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu u Hrvatskoj je, nakon sprovedene istrage, podiglo optužnicu, zbog ubistva Nikole Tureka, piše Jutarnji list.

- Ona se tereti da je 15. juna 2017. u Varaždinu, na livadi pored Drave, nožem ubola 30-godišnjeg Nikolu Tureka u levu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju, a potom pobegla sa mesta događaja, dok je on usled nanesene povrede počeo obilno da krvari, pao u hipovolemični šok i zadobio moždani udar, s posledicom da je 17. juna 2017. preminuo u Općoj bolnici Varaždin - stoji u saopštenju tužilaštva.

Nuša Bunić je, inače, policajcima ispričala da je Tureka izbola nožem u samoodbrani, i da je protiv preminulog mladića podnela krivičnu prijavu zbog pokušaja silovanja

Nikola i Nuša raskinuli su vezu pre više od godinu dana u prijateljskim odnosima, ali poznanici ističu da je devojka u poslednjih nekoliko meseci opsedala svog bivšeg dečka. On je uprkos tome i dalje pokušavao da održi prijateljske odnose s njom, a prijatelji pretpostavljaju da je bio zabrinut za nju jer je znao da njegova bivša devojka, koja je bila problematičnog ponašanja, ima velikih problema.

Bojao se navodno za njenu sigurnost, a njegova tadašnja devojka smatra da je upravo to bio povod da se nađe s njom u noći sa srede na četvrtak.

Navodno ga je nazvala i rekla da će se ubiti te se zato odlučio susresti s njom. Automobilom su se odvezli do livade uz Dravu, na predlu zvanom Beli Kipi, gde ga je bivša djevojka ubola nožem u levu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju.

Šta je bio povod za to, utvrdiće se istragom, ali Bunićeva je policajcima ispričala da je to učinila u samoobrani jer ju je Turek pokušao silovati.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.