BLOKIRAN CENTAR ZAGREBA ZBOG KOMEMORACIJE PRALJKU: Ne dolazi niko od zvaničnika, u gradu pale sveće za žrtve ratnih zločina (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/EPA

UBIO SE U HAGU

BLOKIRAN CENTAR ZAGREBA ZBOG KOMEMORACIJE PRALJKU: Ne dolazi niko od zvaničnika, u gradu pale sveće za žrtve ratnih zločina (VIDEO)

Organizatori komemoracije iz Hrvatskog generalskog zbora najavljuju da će bez obzira na to pričuvati nekoliko stolica u prvom redovima, za slučaj da se neko od zvaničnika ipak pojavi

Objavljeno:

Od ranih jutarnjih sati zagrebačka policija blokira saobraćaj oko koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, u kojoj će se održati komemoracija za Slobodana Praljka, osuđenog generala koji se ubio ispijanjem cijanida u haškoj sudnici.

Nisu svi oduševljeni idejom da se u centru Zagreba održava komemoracija za osuđenog ratnog zločinca, pa će se u 17 sati na Trgu Francuske republike održati paljenje sveća za žrtve HVO-a i HV-a u BiH u organizaciji Incijative mladih za ljudska prava.

Na Praljkovu komemoraciju, prema najavama, neće doći niko od državnih zvaničnika. Organizatori komemoracije iz Hrvatskog generalskog zbora najavljuju da će bez obzira na to pričuvati nekoliko stolica u prvom redovima, za slučaj da se neko od zvaničnika ipak pojavi.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.