ZA NEKE JE RATNI ZLOČINAC, A ZA NJIH JUNAK: Pogledajte kako Zagrepčani odaju poštu Slobodanu Praljku! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Hina multimedija

JAVNOST PODELJENA

ZA NEKE JE RATNI ZLOČINAC, A ZA NJIH JUNAK: Pogledajte kako Zagrepčani odaju poštu Slobodanu Praljku! (FOTO)

Praljak je bio komandant Glavnog štaba HVO kojem je pre dva dana, zbog ratnog zločina, potvrđena prvostepena kazna iz 2013. godine

Objavljeno: 22:01h

Dok su se danas iščekivali rezultati obdukcije Slobodana Praljka, koji se pre dva dana otrovao nakon izricanja presude u Haškom tribunalu, u centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića članovi stranke Generacija obnove postavili su Praljkovu sliku ispod spomenika na Trgu.

foto: Printscreen/Youtube/Hina multimedija

Zagrepčani prilaze, odaju poštu osuđenom generalu koji je izvršio samoubistvo, i pale sveće koje ostavljaju ispod slike Slobodana Praljka na kojoj piše "junak". Praljkova smrt podelila je javnost, pa dok je za jedne samo osuđeni zločinac koji je izvršio samoubistvo, za druge je, sudeći i po ovom gestu, očigledno junak.

OBJAVLJENI REZULTATI OBDUKCIJE! Poznato je ČIME SE OTROVAO SLOBODAN PRALJAK!

foto: Printscreen/Youtube/Hina multimedija

Podsetimo, Slobodan Praljak, pošto mu je izrečena presuda od 20 godina u Haškom tribunalu, izvadio je čašicu i uz reči "Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prezirom odbacujem ovu presudu" ispio otrov.

Bilo mu je muka i ubrzano je disao, a onda pao u komu: U OVIM MUKAMA JE UMIRAO SLOBODAN PRALJAK! (FOTO)

foto: Printscreen/Youtube/Hina multimedija

Praljak je bio komandant Glavnog štaba HVO kojem je pre dva dana, zbog ratnog zločina, potvrđena prvostepena kazna iz 2013. godine.

Večeras su, inače, objavljeni rezultati obdukcije koji su pokazali da je u Praljkovoj krvi zabeležena koncentracija cijanida, koji je doveo do zastoja srca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.