ISKRENI ODGOVORI DEVOJČICE NA KONTROLNOM ZADATKU NASMEJALI SU REGION: A duhovita učesnica 5. razreda krije DIRLJIVU ŽIVOTNU PRIČU!
Foto: Fcaebook / Ana-Marija Mužević

DECA NE UMEJU DA LAŽU

ISKRENI ODGOVORI DEVOJČICE NA KONTROLNOM ZADATKU NASMEJALI SU REGION: A duhovita učesnica 5. razreda krije DIRLJIVU ŽIVOTNU PRIČU!

Oduševiće vas njena domišljatost

Objavljeno: 16:04h

Učenica petog razreda jedne osnovne škole u Zagrebu po imenu Hana oduševila je čitav Balkan.

Njena mama je na Fejsbuku objavila njen kontrolni zadatak, na kojem je ona odgovorala na pitanja o pripovetki "Svetu se ne može ugoditi".

Odgovori su bili jako iskreni i duhoviti:

Međutim, ono što niko nije znao je da Hana dete sa poteškoćama iz spektra autizma. Ona je u emotivnoj inteligenciji daleko ispred svojih vršnjakam kako tvrdi njena majka - zato i stalno igra i peva kao što je u odgovoru napisala.

--Svi mi vrlo često mislimo da smo u pravu, a Hana ima hrabrosti to i reći. Ona mijenja ljude s kojima dolazi u kontakt. Profesori se prvi put susreću s djetetom s takvim poteškoćama i moraju promijeniti svoje poglede na svijet, moraju prilagoditi način predavanja i ispitivanja, moraju prihvatiti da dijete u 5. razredu ima takav rukopis... Ona funkcionira u ukalupljenom sustavu sa svojom posebnom osobnošću i ne trudi se ukalupiti - rekla je njena mama.

(Espreso.co.rs / Dnevnik.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.