HOROR U DUGOJ RESI: Iz WC šolje iskočio je MEGAPACOV, Zoran se uplašio za svoju ćerku od 7 meseci!
Foto: Pixabay

Šok u Dugoj Resi

HOROR U DUGOJ RESI: Iz WC šolje iskočio je MEGAPACOV, Zoran se uplašio za svoju ćerku od 7 meseci!

Imamo sedmomesečnu ćerku i zbog toga smo od straha za njenu sigurnost i zdravlje probdeli celu noć

Objavljeno:

Sela sam na šolju, uz nogu mi je projurilo nešto poveće i odjurilo iza mašine za veš. Vrisnula sam, skočila sa šolje i pozvala supruga u pomoć, kaže potresena mlada majka Sanda Benić iz Duge Rese.

I pacov može da bude kućni ljubimac! Pogledajte šta sve ume! (VIDEO)

U njihov stan u prizemlju zgrade na Trgu kralja Tomislava u Dugoj Resi u ponedeljak uveče oko 22 sata upao je nepozvani gost - pacov. Dlakavi glodar je kroz kanalizacijske cevi ušao kroz WC školjku i ubrzo se našao u kupaonici mlade porodice

U strahu su za malu bebu

- Supruga je vrištala, dete se probudilo i rasplakalo, nastao je opšti haos. Uzeo sam metlu i krenuo iza perilice da isteram neželjenoga gosta, a on je skočio na kadu, pa na umivaonik, ponovno u šolju i nestao. Ostao sam u šoku, pacov je bio baš veliki.

GLADNA VRANA vs. RATOBORNI PACOV: Na koga se kladite da će pobediti u BORBI NA ŽIVOT I SMRT? (VIDEO)

Imamo sedmomesečnu ćerku i zbog toga smo od straha za njenu sigurnost i zdravlje probdeli celu noć kako se glodar ne bi vratio te u šolju sipali vruću vode i sodu bikarbonu - priča Zoran. Dodaje da je ujutro odmah pozvao nadležne za deratizaciju, ali ga je Zavod za javno zdravlje ga je uputilo na Stambeno preduzeće u Dugoj Resi u kojem su mu rekli da će deratizacija biti tek sledećeg dana.

- Ne mogu da verujem da ne postoji neka služba za hitne slučajeve. Strah me je za dete, sad moramo da dežuramo i čekamo. Znam da pacovi vole da se vraćaju pa sam na poklopac šolje postavio deterdžent kako bismo se donekle osigurali - rekao je Zoran.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.