LUKA IVEZIĆ JE NESTAO U IRSKOJ: Otišao je na razgovor za posao u 14 sati, VIŠE GA NIKO NIJE NI VIDEO NI ČUO!
Foto: Facebook

misterija

LUKA IVEZIĆ JE NESTAO U IRSKOJ: Otišao je na razgovor za posao u 14 sati, VIŠE GA NIKO NIJE NI VIDEO NI ČUO!

Prijatelji se nadaju da će snimci sa nadzornih kamera rešiti misteriju

Objavljeno: 08:02h

Luka Ivezić iz Zagreba otišao je 1. novembra u 14 sati na razgovor za posao menadžera kazina u centru Dablina, i posle toga ga više niko nije video.

- Tog dana bio je kod mene na kafi. Odvezao sam ga do šoping centra, gde je trebalo da ima razgovor za posao, i tamo ga ostavio oko 14 sati. Više ga niko nije video ni čuo - kaže za 24 sata Davor Dundović, Lukin prijatelj.

Kako kaže, Luka je već vodio kazino u Češkoj i imao je iskustva u tom poslu. Odlično govori češki, nešto malo bugarski i naravno engleski, ispričao je Davor, i dodao da je Luka na razgovor nosio i laptop.

Nekoliko dana kasnije Lukina majka, koja živi u Novom Zagrebu, zvala je njegove cimere kako bi pitala šta je sa Lukom i zašto joj se ne javlja na telefon.

- Niko od cimera, a živi s troje ili četvoro ljudi, nije primetio da ga nema. Onda smo počeli nazivati njegove prijatelje kako bismo videli da nije kod nekoga prespavao. Nakon tri ili četiri dana jedna od cimerki je, na moj nagovor, otišla u policiju i prijavila nestanak - rekao je zabrinuti Davor.

Kaže da su irski policajci tek juče razgovarali s njim i da im je rekao kad i gde je ostavio Luku.

- Celi Dablin je pokriven kamerama i zato je bilo užasno bitno obavestiti policiju kako bi mogli videti gde je otišao na razgovor, je li izašao i kad, je li ga netko pokupio autom ili je seo na autobus - kaže Davor, koji se nada da će snimci sa nadzornih kamera baciti svetlo na Lukin nestanak.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.