PANIKA U ŠKOLI, MUŠKARAC POKUŠAO DA OTME DEVOJČICU OD 10 GODINA! Rekao je MENE JE POSLALA TVOJA MAMA!
Foto: Pixabay

strašno

PANIKA U ŠKOLI, MUŠKARAC POKUŠAO DA OTME DEVOJČICU OD 10 GODINA! Rekao je MENE JE POSLALA TVOJA MAMA!

Muškarac joj je poručio: Tražiću te dok te ne nađem

Objavljeno:

U Osnovnoj školi Jordanovac u Zagrebu zavladala je panika nakon što je u ponedeljak oko 14.15 nepoznati muškarac pokušao da odvede učenicu petog razreda.

Zaustavio ju je na pešačkom prelazu ispred ulaza u školsko dvorište i uhvatio za ruku, ali 10-godišnjakinja se srećom otrgnula i utrčala u školu.

Direktor škole Davor Krnjeta poslao je apel svim roditeljima da "porazgovaraju sa decom o njihovom ponašanju u sličnim situacijama".

- Istog trena pozvana je policija koja je ubrzo došla i preuzela istragu. Radnici škole pojačano će dežurati u školskom dvorištu, a takođe zamolićemo policiju za pojačane sigurnosne mere oko naših školskih objekata dok ne riješe ovu neugodnu situaciju. Na sreću, ovaj se put sve završilo srećno - rekao je direktor.

Kako saznaje Večernji list, 10-godišnjakinja je izlazila iz škole i u dvorištu škole videla je nepoznatog muškarca kako je fiksira pogledom. Budući da je primetila da ju je posmatrao dok je oblačila jaknu, krenula je prema drugom izlazu. On je brzim hodom krenuo prema njoj. Nešto je promumljao pa je curica u prvi mah pomislila da je alkoholičar i nastavila dalje da hoda. Tada je čula da joj govori: "Mene je tvoja mama poslala da te odvedem kući".

Pristojno mu se zahvalila na ponudi i napomenula da će ipak ići sama kući. On ju je tada jako uhvatio za ruku. U drugoj ruci držao je nož. Devojčica ga je tada udarila između nogu i počela da beži prema školskom dvorištu.

Muškarac joj je tada poručio: "Gde ćeš? Tražiću te dok te ne nađem!"

Devojčica je utrčala u školu i počela da plače. Muškarac, star oko 50 godina, neuredne brade, ćelav, debelih gustih obrva i bez dva prednja zuba, odšetao je niz ulicu prema bolnici Rebro.

Posle ovoga se čulo da je muškarac uhapšen, ali jooš nema zvaničnih informacija.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.