SLUČAJ TONIJA CETINSKOG PROGLAŠEN TAJNOM: Policija krije detalje saobraćajke u kojoj je hrvatski pevač zgazio čoveka! (VIDEO)
Foto: Printscreen/facebook

NEMA INFORMACIJA

SLUČAJ TONIJA CETINSKOG PROGLAŠEN TAJNOM: Policija krije detalje saobraćajke u kojoj je hrvatski pevač zgazio čoveka! (VIDEO)

I dalje ostaje tajna da li je muškarac u trenutku nailaska vozila već ležao na ulici ili ga je Cetinski srušio

Objavljeno:

Pulsko državno tužilaštvo, kao ni policija, nisu želeli da daju nikakve informacije o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poznati muzičar Toni Cetinski pregazio čoveka (62).

I dalje ostaje tajna da li je muškarac u trenutku nailaska vozila već ležao na ulici ili ga je Cetinski srušio. Medijima je još u subotu portparol policije najavio da će saopštiti više informacija u ponedjeljak posle obdukcije.

"Telo preminulog prevezeno je na Odeljenje patologije Opšte bolnice Pula gde će po nalogu državnog tužilaštva biti obavljena obdukcija da bi se utvrdio uzrok smrti", saopštila je portparol istarske policije Nataša Vitasović u subotu.

Dodala je da će upravo obdukcija utvrditi de li je poginuli muškarac preminuo od posledica saobraćajne nesreće ili je od ranije ležao na kolovozu.

foto: Google maps

Opštinski državni tužilac Vlatko Ivandić je u odgovoru na pitanje o rezultatima obdukcije šezdesetdvogodišnjaka koji je u petak stradao saobraćajnoj nesreći u Pustoj ulici u Rovinju, a u kojoj je učestvovao Cetinski, naveo da je "u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku i Zakonu o državnom tužilaštvu postupanje tokom istrage tajno i da se predmet u fazi istrage smatra tajnim".

Okolnosti nesreće tako još nisu rasvetljene posle saopštenja policije za javnost u kom je navedeno da se nesreća dogodila kada je Toni Cetinjski (48) upravljajući automobilom "mercedes" ulaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca.

Nataša Vitasović danas nije htela da daje nikakve informacije.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.