NAJMONSTRUOZNIJE PRIČE O PEDOFILIJI IZ NAŠEG KRAJA: Unuci je svaku noć dolazio u sobu, budila se bez gaćica, sa užasnim bolovima...
Foto: Profimedia

nešto strašnije skoro nismo čuli

NAJMONSTRUOZNIJE PRIČE O PEDOFILIJI IZ NAŠEG KRAJA: Unuci je svaku noć dolazio u sobu, budila se bez gaćica, sa užasnim bolovima...

Dok je bila kod dede na čuvanju, često se budila bez gaćica, otkopčanih pantalona, sa užasnim bolovima u stomaku

Objavljeno: 15:15h

Priča o ocu iz Zadra koji je godinama zlostavljao svoju porodicu, a najstariju ćerku psihički i seksualno, koja je kao maloletnica zatrudnela sa njim i rodila mu dete, jedna je od najgorih priča iz sudske prakse povezane s pedofilijom i incestom.

Komšiluku je bio sumnjiv odnos oca i najstarije ćerke od koje se nije odvajao, ipak reagovali su samo zbog buke koja je bila gotovo svakodnevna pojava u tom stanu. Policija je pisala prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, pa zbog porodičnog nasilja, ali nisu dokučili razmere nasilja.

Dublje nisu "zakopali" ni socijalni radnici nakon što je maloletnica iz te porodice rodila dete, a identitet oca ostao nepoznat.

Najtužnije od svega je što ovim pričama nema kraja, već slučajevi seksualnog zlostavljanja u nama susednoj Hrvatskoj imaju svoju surovu istoriju.

foto: Pixabay/Ilustracija

Donosi vam nekoliko priča koje su potresle celu Hrvatsku...

Iživljavao se nad nećakom koja je imala pet godina

Jedan je od retkih pedofila u Hrvatskoj kome su veštaci psihijatri dijagnostifikovali pedofiliju pre pedeset godina seksualno se iživljavao nad svojom nećakom, kad je imala samo pet godina.

Pomahnitali deda je, stoji u presudi, u svome stanu u centru istarskog grada, počeo sa sumanutim zadovoljavanjem svoje polne požude kad je njegova unuka imala samo šest godina.

Činio je to punih jedanaest godina preteći joj da o tome ćuti. Dok je bila kod njega na čuvanju, često se budila bez gaćica, otkopčanih pantalona, s užasnim bolovima u stomaku.

foto: Profimedia

Obnaženu ju je dirao po celom telu. Zlostavljanje je kulminiralo u njenoj 12. godini, kad ju je silovao. Sumanuti deda nastavio je da se iživljava nad nemoćnom devojčicom sve do njene 17. godine, kad je ona svoju mračnu tajnu ispričala šokiranim roditeljima.

Svoju tragediju opisala je u pismu.

"Tata, nono me silovao", bile su jedine reči nesrećne devojčice pre nego što je, prekrivši lice rukama, briznula u plač.

Baka joj nije poverovala, objasnila joj je kako “deda samo kontroliše diše li dobro”. Psihičko stanje nesrećne devojčice, sada već 22-godišnje devojke, teško je narušeno zbog pretrpljene traume.

"Prezirem ga. Za mene on kao čovek više ne postoji. On više nema šta da traži na ulici, a bilo bi nam svima lakše da se stari pedofil pre odlaska u zatvor obesio", rekao je otac nesrećne devojke.

foto: Shutterstock

Podaci o pedofilima u Hrvatskoj nisu javno dostupni, kazne su male, a mogućnost da pedofili ponove zločin je ogromna.

Pre pet godina je iz zatvora izašao 58-godišnji penzionisani hrvatski branitelj iz jednog malog gradića na istoku zemlje. Odležao je nešto više od 13 godina za silovanje i posebno okrutno ubistvo devetogodišnjaka, počinjeno 1994.

Vratio se u grad u kojem je živeo i pre, u istu zajednicu, koja, zapravo, i ne zna gde je sve ove godine bio i šta je učinio.

O njemu i njegovu zločinu, naime, tada baš ništa nije objavljivano. Pre 15 godina živeo je u stanu u zgradi s još desetak stanara. Iznad njega, s mamom, tatom i bratom živeo je devetogodišnjak, drag i pristojan dečak.

Kad god bi pristojno pozdravio komšiju i uzeo ponuđenu čokoladu, nije ni slutio da će mu postati žrtva. A žrtva je postao 17. maja 1994. godine, jednog ružnog olujnog dana. Kiša ga je uhvatila na putu dok je išao kući. Komšija je kraj dečaka zaustavio automobil i ponudio mu da ga poveze kući.

Ugušio dečaka dok ga je silovao

Ništa ne sluteći, devetogodišnji dečak ušao je u automobil. Pod ko zna kojim izgovorom, komšija ga je odvezao u smeru suprotnom od njegove kuće, u šumu izvan grada. Zaustavio se duboko u šumi, na putu gde ih baš niko ne može videti, napao je dečaka, stavio mu najlonsku kesu na glavu i počeo da ga guši...

foto: Stock

Istovremeno ga je dirao po genitalijama. Kada god bi dečak počeo da gubi svest, mučitelj bi mu dao malo vazduha, da ga povrati u život. To je radio sve vreme dok ga je silovao.

Na kraju se dečak ugušio. Ostavio ga je u šumi, u jarku, i otišao kući.

Ipak, najstrašniji slučaj pamte Siščani.

Među njima su živeli pravi monstrumi. Otac, majka, stric i kum na monstruozan način silovali su dvojicu dečaka od pet i sedam godina.

Šokantni detaljni opisi svedočili su o najgorem slučaju pedofilije u Hrvatskoj.

Javnost je bila zgrožena i pričom o majci petoro dece koja je godinu i po dana gledala kako joj suprug siluje najstariju ćerku, dok ona leži kraj njih. I ćuti. Supruga je ipak na kraju prijavila silovatelja. Osuđen je na 27 godina zatvora, no Vrhovni sud smanjio mu je kaznu na 22 godine... (Espreso.co.rs/ Izvor: Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.