PEDOFIL U INVALIDSKIM KOLICIMA NAPADA DEČAKE!  Mami ih da ga guraju, pa izvadi pištolj, nova žrtva ima 9 godina!
Foto: Pixabay

strašno!

PEDOFIL U INVALIDSKIM KOLICIMA NAPADA DEČAKE! Mami ih da ga guraju, pa izvadi pištolj, nova žrtva ima 9 godina!

Dečaku je rekao dada mami i tati ne govori ništa i tražio ga odgura još malo dalje do žbunja

Objavljeno:

Hrvatska je u strahu od jezivog pedofila u invalidskim kolicima koji u Zagrebu uz pretnju pištoljem napada dečake!

Čovek u invalidskim kolicima zaustavio je krajem aprila devetogodišnjeg dječaka i zamolio ga za pomoć, piše Večernji list. Pitao ga je može li ga odgurati do vrtića nasuprot škole. Kada je dečak to učinio, rekao mu je da mami i tati ne govori ništa i tražio ga odgura još malo dalje do žbunja. Dečaku nije bilo jasno zašto idu u žbunje. Čovek u kolicima mu je na to rekao: "Samo dođi".

- Odgurao sam ga još 15 metara preko ulice do žbunja. Rekao mi je da mu pomognem da iz pantalona izvadi mobilni telefon, a ja sam počeo da se odmičem od njega. On mi je rekao: "Izvadiću pištolj". Počeo sam jako da vrištim i da trčim prema školi. Zbog svega sam u strahu – ispričao je u tužilaštvu preplašeni devetogodišnji dečak, učenik trećeg razreda jedne osnovne škole u Zagrebu.

Inače, zločinac iz dečakove priče je dobro poznat policiji. Ima 29 godina, nastanjen je u istočnom delu Zagreba, i svojim invaliditetom izaziva samilost među prolaznicima. On iza sebe ima tri i po godine zatvorskog staža zbog polne zloupotrebe deteta mlađeg od 15 godina.

Pošto je izašao iz zatvora, on je samo u 2017. godini dvaput hapšen zbog iste stvari!

Njemu se trenutno sudi za pretnju smrću devetogodišnjaku sa početka priče, a tužilaštvo istovremeno sprovodi istragu za slučaj seksualnog napastvovanja ranije ove godine.

- Tačno je da sam tražio da me pogura i da me odgura do žbunja, ali samo da se pomokrim – branio se u tužiteljstvu on, porekavši optužbe na svoj račun.

Svedok drame je bio i nastavnik fizičkog u toj školi:

- Njih dvojica zaustavila su se 40-ak metara od mene kad je dečak počeo strašno da vrišti i trči. Dotrčao je do školske ograde i ja sam mu pomogao mu da preskoči ogradu. Dete je plakalo i vikalo: "Hteo je da me ubije". Odveo sam ga do tribina gdje mi je ispričao sve. Odmah sam nazvao policiju - prisetio se profesor fizičkog.

Inače, ovaj zločinac je osuđen jer je u decembru 2013. zamolio 12-godišnjaka da ga pogura u kolicima do navodno parkiranog automobila u podzemnoj garaži. Dečak je pristao jer ga je poznavao iz viđenja. Liftom su se spustili u garažu gdje je dečaka navodio sve do izdvojene prostorije. Tamo mu je počeo postavljati intimna pitanja o seksualnosti. Pošto što je od dečaka dobio odgovore, izvadio je pištolj i naredio mu da se skine. Iako ga je dečak preklinjao za milost, on je povikao da će ga upucati ako se ne skine.

Školarac je pretrnuo od straha i skinuo je donji deo trenerke i gaće, sve vreme neutešno plačući. Čovek u kolicima je opet izvadio pištolj i zapretio mu da će ga upucati ako ga ne poljubi. Dječak je to s gnušanjem odbio, na što se osumnjičeni raspametio, međutim u tom trenutku su se čuli glasovi prolaznika, što je dečak iskoristio i pobegao.

Monstrum je rekao da se ne oseća krivim.

- Dečaka sam samo dirao po gornjem delu tijela. Nisam imao pištolj niti sam tražio da me dira. A kamoli da s njim imam odnos. Žao mi je što sam pozvao tog dečaka i što sam ga dirao po torzu - branio se on.

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.