Profesorka se prijavila za posao u Austriji, nudili joj 1.100 evra! Odbila iz momenta, a da li biste i vi isto?
Foto: pixabay.com

dokle ide ovaj svet

Profesorka se prijavila za posao u Austriji, nudili joj 1.100 evra! Odbila iz momenta, a da li biste i vi isto?

‚‚Tražimo prvenstveno učiteljicu hrvatskog jezika, ali takođe i osobu koja je spremna da pomogne u ostalim procesima kampa"

Objavljeno:

Helenu i Suzanu hoću! ISPLIVALI PRLJAVI DETALJI IZ ŽIVOTA TITA I RANKOVIĆA, da li je zbog ovoga ubijen Đureković?

Profesorka hrvatskog jezika Romana Fabijanov ostala je šokirana kada je dobila odgovor na oglas za posao za koji se prijavila. Ona je svoj CV poslala u hrvatski skijaški kamp u Austriji gde se javila za podučavanje dece u popodnevnim i večernjim satima, a ono što su joj oni napisali, u najmanju ruku ju je iznenadilo.

- Tražimo prvenstveno učiteljicu hrvatskog jezika, ali takođe i osobu koja je spremna da pomogne u ostalim procesima kampa. Nažalost radnu dozvolu za učiteljicu hrvatskog ne možemo da dobijemo, ali radnu dozvolu za spremačicu, to možemo dobiti. Tvoj zadatak bi bio da u jutarnjim satima pomažeš spremanju i čišćenju soba, a popodne u vođenju, organizovanju nastave hrvatskog jezika sa decom. Plata neto 1100 evra. Radi se sedam dana u nedelji - citira Romana.

foto: pixabay.com

Kaže kako je sve prijavila inspekciji rada, od koje očekuje reakciju jer smatra da je reč o sramotnim uslovim o konkursu. Romana se pita šta bi joj još morala da radi da je prihvatila posao.

- Celo jutro rintam i sređujem njihove sobe, a popodne ih čila i puna motivacije učim jezik i književnost - kaže profesorka.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.