BAKA KRENULA U LOV NA PEDOFILA KOJI JOJ JE ZLOSTAVLJAO UNUKE: Ceo Balkan prati ovu DRAMU!
Foto: Pixabay / Ilustracija

hrabra žena

BAKA KRENULA U LOV NA PEDOFILA KOJI JOJ JE ZLOSTAVLJAO UNUKE: Ceo Balkan prati ovu DRAMU!

Sve se otkrilo kad je jedna od devojčica počela da priča...

Objavljeno:

Baka iz Splita koja se bori protiv pedofila koji joj je zlostavljao unuke glavna je tema medija u Hrvatskoj, posle teksta koji je objavila Slobodna Dalmacija.

- Moj je cilj da dignem na noge i druge bake i mame, da vidimo svi da je svaki pedofil nečiji kum, sin, komšija, da ih moramo razotkriti. Uverena sam da, kad bi oni znali da će biti raskrinkani, da će ceo grad znati ko su i šta su, da bi sigurno pazili šta rade. Reći ćete da sam uzela zakon u svoje ruke. Jesam, al me nije briga. On je uzeo za pravo da na najbestijalniji način iskoristi moju decu, moje unučice i misli da će proći nekažnjeno. E neće, ne pristajem živeti u takvom svetu - u dahu za Slobodnu Dalmaciju priča 55-godišnja žena iz okoline Splita, koja se deljenjem letaka i upozoravanjem javnosti odlučila obračunati s 25-godišnjim mladićem iz Splita, koji se već nekoliko meseci nalazi u zatvoru zbog sumnje da je seksualno zlostavljao njene dve unuke. Slobodna Dalmacija nije objavila ni ime žene ni pedofila.

Baka priča da se sve počelo prvih meseci ove godine, dok se o dve devojčice brinula njihova 17-godišnja tetka, sestra njihovog oca. On je upao je u probleme s kockom, zadužio se i nikad nije dolazio kući, a majka je radila i po 20 sati dnevno kako bi prehranila porodicu i skupila novac za vraćanje dugova.

Tako je po decu u vrtić išla njihova tetka koja bi ih onda čuvala. - Tog bolesnika pedofila ni ta mala niti mi nismo poznavali dok se sve ovo nije dogodilo. Kako sam saznala posle, on je nju našao preko Facebooka. Ko zna koliko je devojaka vrbovao dok nije naleteo na nju, neuglednu i povodljivu. Počeli su da se dopisuju, valjda se i zaljubila u njega. Odmah joj je dao do znanja šta želi, rekao joj je da se protiv njega vodi postupak za istu stvar u jednom drugom gradu. Prvo ju je nagovarao da ona bludniči nad decom dok ih čuva, da ih slika dok vrše nuždu s fokusom na polne organe, da ih stavlja sebi u krilo, samozadovoljava se i slično... A ona je sve slikala i slala mu snimke. Na kraju bi ona decu, umesto da ih čuva kod kuće, vodila u njegov auto i onda su ih odvozili u šumu gde bi on... uh, ne mogu da govorim, da samo znate koliko mi je teško - priča baka za Slobodnu Dalmaciju. Niko nije znao šta se događa dok jedna od devojčica nije majci jedne večeri rekla da ju je Duje dirao po polnom organu. Duje je lažno ime s kojim se pedofil predstavio curicama, a kad ju je majka pitala ko je to, devojčica je rekla da je to momak s kojim se tetka druži. Šokirana majka odmah je otišla u policiju, koja je odmah reagovala, i uhapsila i 25-godišnjaka i perverznu tetku. U njegovom telefonu i kompjuteru pronašli su gomile snimaka i fotografija. - Ime tog bolesnika slučajno sam saznala, nakon što 4 mjeseca nisam mogla oka sklopiti, a onda sam odlučila da odem do njegove kuće, da upoznam njegovu porodicu, da vidim znaju li oni ko im je sin, da li uopšte živi s njima, jesu li nesrećni kao i ja. Došla sam na adresu, otvorio mi je njegov otac. Pitala sam ga da li je on otac pedofila tog i tog, a on se iznenadio. Rekla sam mu da sam ja baka curica koje je njegov sin zlostavljao. Uveo me u kuću. Rekao je da ne veruje da je njegov sin to napravio, da je moja ćerka menjala iskaze, a ja sam mu rekla da to nije moja ćerka, nego tetka devojčica. Pitala sam ga zna li da se protiv njegovog sina vodi postupak za ista nedela u drugom gradu, a on je rekao da mu je advokat rekao da će to pasti u vodu. Pitao me je šta hoću, a ja sam mu rekla da bi njegovog sina skinula do gola i naterala ga da s natpisom "ja sam pedofil" šeta po gradu - rekla je ona. Posle ovoga baka je odštampala letak u kojem navodi ime i inicijal prezimena osumnjičenog pedofila i deo grada u kojem živi. Podelila je stotinjak takvih letaka po Splitu, a neki od građana su zvali i policiju. Priča se proširila i po društvenim mrežama, a sada i po medijima. Baka je saznala i imena rođaka pedofila i sve ih je zvala. Neki su se šokirali, neki nisu.

Posle ovoga, na njenim vratima se pojavio pedofilov otac i pretio da će je ubiti. Pedofilov brat, koji je bio pored, šaputao je da pazi dobro kad uđe u auto hoće li odleteti u vazduh. Ona je sve prijavila policiji, koja ih je uhapsila.

- Nisam od onih koji će sedeti kod kuće, gledati turske serije i pušiti i nervirati se, a da neko upropasti život meni i mojima, e nećeš. Ne bojim se zatvora, ne bojim se ničega i neću odustati od deljenja letaka. Tom bolesniku, a i drugima sličnim njemu, želim ukrasti život kao što ga je on ukrao meni - odlučna je 55-godišnjakinja.

(Espreso.co.rs/Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.