KOMUNISTI SU MALE BEBE PREMA OVIM POLTRONIMA I OLOŠU: Proročke reči velikog Hrvata i Jugoslovena! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Sećanje na malnara

KOMUNISTI SU MALE BEBE PREMA OVIM POLTRONIMA I OLOŠU: Proročke reči velikog Hrvata i Jugoslovena! (VIDEO)

Prošloje četiri godine otkad nas je napustio jedan od najzanimljivijih likova na ovim prostorima

Objavljeno:

Željko Malnar, avanturista, putopisac, voditelj i, pre svega, legenda, ostaće upamćen kao čovek, kako se kaže, veći od života.

I danas, četiri godine posle njegove smrti, još se prepričavaju njegove emisije, a naročito monolozi u kojima je raskrinkavao licemerje i jad političara i svih koji odlučuju o sudbinama drugih ljudi.

Evo kako je u jednom od njih razobličio "nove patriote" u Hrvatskoj, što prenosi poral 100odsto:

- Pre 30 godina bila je zemlja Jugoslavija u kojoj ste vi živeli, a sad, kao da niste…. Ma, živeli ste u Jugoslaviji, ako ste stariji od 20 godina, i voleli ste zemlju i voleli ste maršala Tita, odjedanput ste sada svi postali Hrvati i uvek ste bili protiv Jugoslavije. Pa di ste bili u p**** m******* pedeset godina dok je Jugoslavija postojala? Di ste bili? Sad ste veliki vernici, katolici i ovo ono, ma mislim… to puše samo idioti. Ti poltroni, koji kao kameleoni menjaju boju, nisu baš takvi Hrvati kakvima se predstavljaju - rekao je Malnar u kultnoj emisiji "Noćna mora", a njegov tadašnji monolog, mnogi danas doživljavaju gotovo proročkim, piše 100odsto.

Ono što je rekao, hladan je tuš svim političarima, i desnima i levima (ne samo u Hrvatskoj, dodali bismo).

Nije ostao dužan niti „koristoljubima“ kojih je, u svim sistemima, bilo i biće, s tom razlikom što su im apetiti sve veći i veći:

- Uvek je materijalna strana bila najvažniji faktor, nikakvi ideali i nikakve velike veličine, barem ne na ovim prostorima. Šta mislite, da je neko ušao u komunističku partiju iz uverenja - ma uš'o je k**** iz uverenja, uš'o je zato što je dobio auto i šofera i bolju lovu, isto kao što sad ulaze u stranke. Ti komunisti su male bebe prema ovim poltronima i pizdama koji prodaju svoje za 300 hiljada evra ili kuna,…. Gledajte današnje koalicije, gledajte šta se dešava - poručio je Malnar.

Ovaj snimak je ovih dana cirkulisao društvenim mrežama i ubrzo postao viralni hit sa čak 299.000 pregleda i 2,1 hiljade reakcija, a podeljen je gotovo četiri i po hiljade puta.

Evo šta je Malnar rekao o besmislu rata:

I sa hrvatskim se političarima Malnar obračunavao, a jednom im je prilikom poručio – „Nećete j***ti više ovaj narod!“

(Espreso.co.rs/100odsto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.