UBIO SE JER SU MU SILOVALI ĆERKU, A POLICIJA NIJE URADILA NIŠTA: Detalji tragedije u Splitu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Index.hr Portal

pakao!

UBIO SE JER SU MU SILOVALI ĆERKU, A POLICIJA NIJE URADILA NIŠTA: Detalji tragedije u Splitu! (VIDEO)

Iako motiv samoubistva prvo nije bio poznat, saznaje se da je motiv bila njegova ogorčenost na hrvatsko pravosuđe zbog slučaja seksualnog zlostavljanja njegove ćerke iz 2009. godine...

Objavljeno:

Nakon višesatnog pregovaranja s policijom juče se na plaži Kaštelet u Splitu ubio 54-godišnji muškarac. Ubio se aktiviranjem ručne bombe oko 19.40 sati, potvrdila je policija.

Pregovori policije i muškarca trajali su satima. Sve je počelo poslepodne, kada je muškarac prvo nazvao Operativno dežurstvo policije, predstavio se i rekao: "Halo, imamo bombu. Izvadio sam osigurač. Sklonite ljude da netko ne nastrada". Policija je u međuvremenu ispraznila plažu, a nakon pregovora s muškarcem koji su potrajali više od dva sata, muškarac je aktivirao bombu i raznio se. Iako motiv samoubistva prvo nije bio poznat, saznaje se da je motiv bila njegova ogorčenost na hrvatsko pravosuđe zbog slučaja seksualnog zlostavljanja njegove ćerke iz 2009. godine.

RAZNEO SE MUŠKARAC U SPLITU: Odjeknule dve eksplozije na plaži (VIDEO)

Ogorčen pravosuđem zbog silovanja ćerke! "Jedino što sam načula je da viče kako je nezadovoljan državom. Vozio se u nekom manjem, starijem automobilu, ali ne mogu točno proceniti", ispričala je za Index sinoć žena koja se našla na mestu događaja. Pomorac T.K. koji je juče oduzeo život, još je 2009. godine podneo prijavu državnom pravobranilacu za seksualno zlostavljanje njegove tada maloletne ćerke. Za zlostavljanje je optužio svog poznanika, inače profesora u Splitu. Kada je saznao da od prijave neće biti ništa, jer navodno nije dokazana upotreba sile, izgubio je živce te jednom prilikom došao pred vrata kuće tog poznanika s mačetom i vikao "Pedofilčino, ubit ću te".

Optužio ga je da je odveo njegovu tada 16-godišnju ćerku na kupanje, nakon toga je doveo u šator, dirao je po intimnim delovima tela i u njih gurao prste. T.K. bio je ogorčen na pravosudni sistem pa je smatrao da je sistem zakazao kada nije učinio ništa u slučaju njegove ćerke.

"Ja sam odmah osuđen zbog prijetnje, a pedofilu koji mi je zlostavljao kći tek jedno ročište" Zbog pretnji mačetom pomorac je 2012. godine nepravomoćno na Opštinskom sudu u Splitu osuđen na četiri meseca zatvora, uslovno na godinu dana.

"Moj slučaj sud je okončao vrlo brzo nepravomoćnom presudom, dok je u slučaju profesora, gde je žrtva moja ćerka, održano samo jedno sudsko ročište i postupak je daleko od okončanja", ispričao je tada za Slobodnu Dalmaciju ogorčeni muškarac. "Ja sam obišao ceo svet, ali mislim da nema ovako nakaradne države i pravosuđa kao naše. Kada sam nakon devet meseci od tog nesrećnog događaja konačno saznao za njega, otišao sam u tužilaštvo u Splitu prijaviti silovanje. Kada mi je zamenica zadužena sa slučaj rekla da tu nema silovanja jer moja devojčica tome monstrumu nije u šatoru rekla 'ne!' i nije se uopće opirala dok joj je to sve radio, već sam bio toliko potresen da nisam znao gde sam. Kad me je tužiteljica podučila: 'Da je samo vaša kći rekla ne, to bi bilo silovanje, ovako to nije' te me je posavetovala da idući put dođemo na ŽDO moja žena, devojčica i ja, pa da će već ona nešto videti, poludeo sam", pričao je. Ispričao je i da je profesorova žena rekla njegovoj da mu se ćerka nije protivila da taj dan ide s njenim mužem na more. "Kao da je normalno da ona sa 16 godina u osobi od 55 godina vidi nekog partnera, ma to je bolesno. Ja i tu ženu krivim za sve ovo, ali tužilaštvo očito tako ne smatra pa je diglo optužni predlog samo protiv njega", kazao je.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.