MARINA JE ODVELA SINA (1) I ĆERKU (5) U ŠUMU! Spalila je njih pa sebe, a svekar sumnja da je BOLEST bila okidač za UŽAS KOJI JE NAPRAVILA!
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile, Ilustracija

strašno da strašnije ne može biti

MARINA JE ODVELA SINA (1) I ĆERKU (5) U ŠUMU! Spalila je njih pa sebe, a svekar sumnja da je BOLEST bila okidač za UŽAS KOJI JE NAPRAVILA!

O Bože, šta joj je bilo? Zašto?, uzalud se juče pitao neutešni Đuro Š, svekar Marine Š. (29) iz Kutine, koju su mrtvu pronašli u automobilu u šumi

Objavljeno: 22:26h

Sa njom su u vozilu bila i njena deca, kći (5) i sin (1), a prema prvim informacijama, sumnja se da je majka počinila samoubistvo, te u smrt povela i maloletnu decu. Tri izgorela tela u šumskom predelu Staro brdo u Husainu kraj Kutine pronašli su šumari oko 9 sati. Od prizora su prebledeli. Odmah su pozvali policiju, koja je juče na mestu velike tragedije još sprovodila uviđaj kako bi utvrdile sve okolnosti smrti koja je pogodila Kutinjane.

Marina je u ponedeljak oko 15 sati, kao i obično, otišla s posla. Bila je vedra i dobro raspoložena, te niko ko ju je video nije mogao ni da pomisli šta planira.

Na poslu je, kako priča svekar, ostavila kovertu adresiranu “Za Darija”. U njoj nije bilo oproštajnog pisma, ali je bio novac i članska karta iz biblioteka u kojoj je pozajmljivala slikovnice za decu. Nakon odlaska s posla otišla je do svekrve i pokupila decu. Ona su, kaže Đuro, bila kod bake jer je devojčica bila malo bolesna, pa nije želela da ih vodi u vrtić. Posela ih je u sedišta njihovog malog svetloplavog Ševroleta i otišla.

- Sin je bio kod kuće i čekao da se vrati, ali nije dolazila. Zvali smo je na mobilni, ali nije se javljala. Zvonilo je kao da je mobilni isključen ili nema signala. Nikad se prije nije dogodilo da se nije javljala, pa smo se zabrinuli - ispričao je njen svekar.

Meštanima Husaina i dalje je nepoznat motiv drage žene koju su poznavali. Zasad samo nagađaju o tome kako je skončala s decom. Veruju da je dobro poznavala celi kraj jer je njen otac bio šumar. On je upozorio i kolege šumare da mu jave ako ih slučajno primete. Nažalost, upravo su oni pronašli njihova tela.

foto: Nebojša Mandić

Auto parkirala duboko u šumi

Marinin muž Dario, zabrinut za suprugu i decu, otišao je u policiju da prijavi njihov nestanak. U policiji su rekli da moraju da čekaju 24 sata od nestanka kako bi mogli od teleoperatera da zatraže da lociraju mobilni telefon.

Dok je on bio u policiji, njihovi prijatelji i rodbina počeli su da ih traže po Kutini i okolini.

- Seli smo u automobile i krenuli. Svuda smo ih tražili, po Pakracu, Sisku, bojali smo se da im se nije nešto dogodilo, da nije izletela sa puta ili nešto kad se ne javlja. Čak smo prošli i ovim putem - rekao je.

Istražitelje dočekao pravi horor

Istražitelje, koji su navikli na najgore situacije, dočekao je pravi horor. Tela su bila neprepoznatljiva, a od automobila je ostala samo šasija. Vest da su tri tela izgorela u požaru zaprepastila je lokalne vatrogasce. Čudi ih da niko od mogućih prolaznika nije primetio dim požara i dojavio JVP-u Kutina ili okolnim dobrovoljnim vatrogasnim društvima da se nešto čudno dešava u šumi.

Pogodila ju bolest supruga? Vratio mu se tumor na mozgu

- Moj je sin teško bolestan. Ima tumor na mozgu i sad je prošao drugu operaciju i uzima terapiju. Njih su dvoje bili jako vezani i ona ga je silno volela. Je li to bio motiv, stvarno ne znam - kazao je očajni Đuro. Dodaje da se supružnici, koji su u braku bili oko šest godina, nikad nisu svađali niti su imali bračnih problema. Živeli su s njim u istom domaćinstvu, a njegov sin Dario vodio je firmu za uređenje enterijera.

Jako je volela svoju decu i porodicu

Deca su, priča nam on, uvek bila čista i uredna, Marina se za njih dobro brinula.

- Nikad im ništa nije nedostajalo, silno je volela svoju decu i porodicu - govori kroz suze. Njegov sin je otišao s policijom kući da popije lek i veruje da je tamo i ostao da čeka službene informacije. Marininoj majci, koja živi u Husainu, navodno je pozlilo nakon što je čula da su njenu kćerku i unuke pronašli mrtve te je, pričaju meštani, završila na Hitnoj.

U autu su pronašli i plinsku bocu?

Iako u utorak nije bilo službenih informacija o tome na koji su način umrli, kako saznajemo, u automobilu su, osim tela, pronašli plinsku bocu. Pretpostavljaju da je Marina pustila plin, a nakon što je on ispunio automobil, zapalila zapaljivu smesu. Kako je došla do nje, istražitelji još proveravaju jer, kako neslužbeno saznajemo, u kući je imala gradski plin.

(Espreso.co.rs/ Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.