ZAPUŠILI IM USTA: Nakon upozorenja zbog preglasnog seksa, mladi par BRUTALNO ODGOVORIO KOMŠIJAMA!
Foto: Printscreen / Facebook

oštro!

ZAPUŠILI IM USTA: Nakon upozorenja zbog preglasnog seksa, mladi par BRUTALNO ODGOVORIO KOMŠIJAMA!

Fotografija je objavljena na stranici Dnevna doza prosečnog Dalmatinca i odmah je prikupila više od dve hiljade lajkova i mnoštvo komentara

Objavljeno:

Nakon što su od suseda dobili poruku u kojoj su im objasnili da im smeta njihov preglasan seks, mladi par iz Dalmacije odlučio je stanarima u zgradi da pošalje poruku u jednakom tonu.

HRVATSKA UVODI EVRO? Komšije razmišljaju o penzionisanju kune, sledi JAVNA RASPRAVA

"Dragi susedi, kao mladim ljudima koji se vole drago nam je da nam želite dobrodošlicu. Ali nam i nije baš drago da non stop slušamo vašu decu kako urliču i žene koje viču na muževe. Voleli bismo kad bi svet bio srećno mesto bez nasilja i uplakanih dečjih lica i nesrećnih žena. Samo ljubav!! (Sorry na vođenju ljubavi... But not sorry", objasnili su u svojoj poruci "dragi susedi s trećeg sprata".

Fotografija je objavljena na stranici Dnevna doza prosečnog Dalmatinca i odmah je prikupila više od dve hiljade lajkova i mnoštvo komentara.

"Za par godina eto i njima braka i dece pa će i ona vikati na njega, a deca skakati po stanu i urlikati", zaključila je jedna obožavateljka stranice, dok su neki i sami poželeli biti na trećem spratu. "E da sam barem i ja na trećem spratu, a ne na bezveznom drugom", našalio se jedan pratitelj.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.