HRVATI BESNE ZBOG OVOGA! Poznati biznismen posetio Split, a onda ih NAJSTRAŠNIJE SPUSTIO NA ZEMLJU! (FOTO)
Foto: Sim Shagaya / Twitter

auuu!

HRVATI BESNE ZBOG OVOGA! Poznati biznismen posetio Split, a onda ih NAJSTRAŠNIJE SPUSTIO NA ZEMLJU! (FOTO)

- Danas sam u Splitu u Hrvatskoj. U suštini to je Afrika samo sa strujom - napisao je poznati biznismen, a onda su usledili i odgovori

Objavljeno:

Objava nigerijskog biznismena na Tviteru, u kojoj upoređuje Split sa Afrikom i navodi kako ima tek malo bolju struju, se nimalo nije dopala Hrvatima, pa su odmah reagovali i nizom retvitova stali u odbranu grada.

foto: Printscreen

Sim Šagaja je inače uspešni biznismen i izvršni direktor najvećih sajtova za elektronsku prodaju u zapadnoj Africi (Konga i DealDey), koji je svojevremeno uvršten od strane Forbsa u deset najuticajnijih i najmoćnijih ljudi u Africi.

NE CVETAJU OVDE RUŽE! Isplivala mračna tajna gastarbajtera u Nemačkoj: Nemam šta da jedem, spavam na ulici!

Proteklih dana je boravio u Splitu, a malo je reči da taj grad očigledno nije ostavio neki poseban utisak na njega, piše 24satahr.

- Danas sam u Splitu u Hrvatskoj. U suštini to je Afrika samo sa strujom - napisao je poznati biznismen, a onda su usledili i odgovori.

- Nema ni diktatora, ni aparthejda, ni ograđenih zajednica - dodao je hrvatski komičar Aleks Curać.

- Afrika, ali sa boljim putevima, boljim vodosnabdevanjem, strujom, dobrim obrazovanjem i sa daleko manje korupcije... Nema tu upoređivanja, gospodine! - napisao je još jedan korisnik Tvitera.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.