DROGIRALI, 3 DANA SILOVALI DEVOJČICU I SVE SNIMALI: Borislav, Milorad, Ivan, Toma i Mario dobili po GODINU ROBIJE!
Foto: Pixabay

nečuveno!

DROGIRALI, 3 DANA SILOVALI DEVOJČICU I SVE SNIMALI: Borislav, Milorad, Ivan, Toma i Mario dobili po GODINU ROBIJE!

- Ona je bila gola. Rekli su mi da snimim seks. Snimio sam i otišao. Ne znam jesu li bili pijani ili nadrogirani - rekao je svedok na sudu

Objavljeno: 09:21h

Borislav G. (34), Mario B. (31), Milorad B.(32), Ivan H. (31) i Tomislav B. (34) iz Hrvatske, osuđeni su 10 godina posle seksualnog zločina nad devojkom koja je tada imala 16 godina na po samo godinu dana zatvora!

Oni su osuđeni zbog seksa sa devojčicom koju su pre toga napili i drogirali heroinom, a grupni odnos snimao je jedan od prijatelja, i posle ga objavio na društvenim mrežama.

Prema optužnici, oni su počinili više polnih odnosa sa maloletnicom bez njenog pristanka. To je počelo sredinom 2007. godine u jednom kafiću, gde su konzumirali alkohol i opojna sredstva, a potom su odlučili da iskoriste omamljenost tinejdžerke, koju su opili i drogirali kako bi s njom polno opštili.

- Poznajem ih iz viđenja. Bila sam te večeri u kafiću sa poznanikom. Sedili smo i pili sok, nakon čega je on otišao, a ja sam ostala sama. Do mene u separeu sedili su ti momci koji su me pozvali da im se pridružim na piću. Pili su vino i pivo ali nisu bili pijani. Sa njima sam otišla u WC, u kojem su se drogirali kokainom ili heroinom. I ja sam ga ušmrkala sa smotane novčanice i bilo mi je prvi put u životu. Jedan od njih mi je obećao 1000 kuna za seks. Kad smo došli u neku kuću, jedan mi je ubrizgao heroin iglom u venu. Bila sam ošamućena, ali sam rekla da ne želim seks s njima, pa mi je opaljen šamar - priča devojka i nastavlja:

- Naređeno mi je da se skinem. Dopustili su mi da se nakon seksa istuširam, pa sam se obmotala ćaršavom i pobegla kroz prozor. Oni su potrčali za mnom. Uhvatili su me na početku ulice i vratili kući i prisilili na grupni seks. Pustili su me tek sutradan. Od straha nikome nisam rekla, a moj dečko je saznao jer je video snimak na internetu - ispričala je na sudu žrtva.

Iako je orgijanje trajalo celu noć, napominje da ju nisu tukli, jedino ju je Ivan šamarao.

Mario B. se prisetio se da su te večeri u kafiću bili svi pijani, nakon čega su s devojkom, koja mu je izgledala punoletna, otišli u jednu kuću.

- Tomislav B. i Milorad B. rekli su mi da su u kuću doveli devojku iz kafića. U spavaćoj sobi zatekao sam je golu, a s njom su bila gola još dvojica. I mene su nagovarali na seks s njom govoreći mi da je punoletna. Pridružio sam im se, a kad je došao Robert B., telefonom je snimio oralku i grupno. Ja sam zaspao nakon svega, bio sam pijan - pravdao se Mario B.

Borislav G. se prisetio da je kobnog dana obišao nekoliko lokala ispijajući alkohol, a u kući prijateljeve bake dočekali su ga “redaljka” i goli prijatelji s devojkom na bračnom krevetu. Nakon što je i on zadovoljio svoju seksualnu glad, otišao je iz kuće misleći da je devojka "punoletna i dosta razvijena”.

Slično se branio i Milorad B., napominjući da prilikom seksualnog odnosa nije bilo nikakve prisile te da ni on, ali ni devojka nisu bili pijani. Odbacio je navode da joj je neko obećao novac u zamenu sa seks.

Ivan H., je porekao da je maloletnicu upoznao u kafiću već da ju je prvi put video u kući tokom orgijanja te da joj nije dao heroin, a kamoli ošamario. Rekao je da se, kad je video gužvu u kući, povukao u sobu, u kojoj je zaspao.

Petookrivljeni Tomislav B. odgovornost je svalio na devojku.

Robert B., koji je snimio grupni seks, priznao je da su ga u 7.30 sati kobnog dana zvali na telefon.

- Ne znam ko me je tačno zvao, ali znam da su mi rekli da dođem u kuću Marija B. da nešto snimim. Ušao sam u kuću, pa u sobu. Stajao sam na vratima i vidio momke od kojih nisam sve poznavao, baš kao ni devojku. Ona je bila gola. Rekli su mi da snimim seks. Snimio sam i otišao. Ne znam jesu li bili pijani ili nadrogirani, ali su mi izgledali opušteni i veseli i nisam uočio nikakvu prisilu. Poslije me niko nije zvao da im pokažem ili dam snimak - rekao je on na sudu i tvrdio da je posle sve izbrisao iz telefona.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.