KUĆA U REGIONU ZA 7.000 EVRIĆA! Vlada prava pomama, a evo o čemu se radi!
Foto: Profimedia

navali narode

KUĆA U REGIONU ZA 7.000 EVRIĆA! Vlada prava pomama, a evo o čemu se radi!

U ponudi je i kuća koja se nalazi na zemljištu ukupne površine 1.555 m2, a sastoji se od podruma, prizemlja i potkrovlja čija ukupna površina iznosi 50 m2

Objavljeno: 12:53h

Sve je više oglasa u kojima se nude kuće već od nekoliko hiljada evra. A takva situacija nije samo u Srbiji, već i u regionu.

Kuća za 10.000 evra? Zaista zvuči neverovatno, međutim šta biste rekli na kuću od 35 kvadrata s okućnicom i voćnjakom ukupne veličine 4.877 metara kvadratnih koja se prodaje za 5.200 evra?

U oglasima u Hrvatskoj sve je više kuća na prodaji, a za 10.000 evra možete i da birate.

Kuća na jedan sprat, koja se nalazi u okolini Virovitice i prodaje se za okruglih 10.000 evra. Kuća je izgrađena 2000. godine, stambena površina iznosi 125 metara kvadratnih, a delimično je nameštena. U oglasu, osim nekoliko fotografija, nema previše informacija o nekretnini pa je za više informacija potrebno pozvati vlasnika, čiji su podaci navedeni u oglasu, piše "Index.hr" a prenosi "B92".

U Lugu Subotičkom nalazi se prizemna kuća od 80 kvadrata koja dolazi sa okućnicom od čak 6.000 kvadratnih metara. Sve to košta samo 9.500 evra. Kuća je izgrađena sedamdesetih godina, a pre nekoliko godina je obnovljena. U dvorištu se nalaze štale i nadstrešnice koje su vrlo pogodne za poljoprivredne delatnosti.

U ponudi je i kuća koja se nalazi na zemljištu ukupne površine 1.555 m2, a sastoji se od podruma, prizemlja i potkrovlja čija ukupna površina iznosi 50 m2. Okružena je s puno zelenila i pruža pogled na planinu Ivanščicu, međutim ono što privlači posebnu pažnju je vinograd koji dolazi s nekretninom. U cenu od 9.000 evra ulazi kompletni nameštaj kao i oprema za bavljenje vinogradarstvom i vinarstvom.

Ako imate 7.000 evra, možete pazariti ružičastu kućicu od 35 m2 koja se nalazi u naselju Doljani, nadomak centra grada Daruvara. Mala je, ali funkcionalna i dolazi sa svim potrebnim sadržajima za normalan život. Kuća je odmah useljiva, ima priključke vode i struje.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.