UŽAS NA EKSKURZIJI U PRAGU: Maturant pao sa trećeg sprata i POGINUO!
Foto: AP

tragedija

UŽAS NA EKSKURZIJI U PRAGU: Maturant pao sa trećeg sprata i POGINUO!

- Strašno! Svi smo u šoku i ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo.

Objavljeno:

Maturant A. M. (19), učenik Saobraćajno-tehničke škole iz Šibenika poginuo je prilikom pada sa balkona na trećem spratu jednog hotela u Pragu, gde se nalazio na ekskurziji.

- Naš učenik pao je sa nekoliko metara visine i preminuo. Dugo su pokušavali da ga reanimiraju, ali nažalost, oživljavanje nije uspelo - rekao je za portal "Šibenik In" direktor škole Zdravko Peran, kojeg su o nesreći obavestili nastavnici.

Šta se tačno dogodilo, još nije poznato. Prema pričama učenika i nastavnika, učenik je izašao na balkon da popuši cigaretu, nakon čega je pao, ali na osnovu druge verzije događaja on je izašao na svež vazduh jer mu je pozlilo, a po trećoj se peo s balkona na balkon, javljaju hrvatski mediji.

Agencija za obrazovanje u kontaktu je sa hrvatskom Ambasadom u Pragu koja pruža svu pomoć na terenu.

- Strašno! Svi smo u šoku i ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo. Prema poslednjim informacijama, uviđaj je završen i policija to tretira kao nesrećan slučaj, kaže Peran, piše portal "24 sata".

Peran je posetio porodicu poginulog učenika, gde je otišao u pratnji ekipe Hitne pomoći.

- Bio je to jako dobar učenik, pametan i miran. Ta porodica ima četvoro dece, a pre nekoliko godina izgubili su oca. Šta se tačno dogodilo i kako je pao, saznaćemo kada detalji budu službeno potvrđeni, a do tada sam o svemu obavestio šibensku policiju koja je u stalnom kontaktu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Ministarstvom spoljnih poslova - rekao je direktor škole.

(Espreso.co.rs / Srna / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.