POŽARI SE NE SMIRUJU: Vatrogasci se bore s vatrom kod Zadra, gore i šume na Braču!
Foto: Reuters

stigli kanaderi u pomoć

POŽARI SE NE SMIRUJU: Vatrogasci se bore s vatrom kod Zadra, gore i šume na Braču!

Policija je saopštila da je uhapsila dvojicu muškaraca i jednu ženu koje sumnjiči za izazivanje požara na području Šibensko-kninske županije

Objavljeno:

Vatrogasci u Hrvatskoj se i dalje bore s vatrom u Zadarskoj županiji, najugroženija područja su pod kontrolom, ali su buknuli požari i na Korčuli i Braču. U delovima Zadarske županije kao i na Velebitu i dalje gori, kao i u zaledju Djevrski, javila je regionalna televizija N1. Za sada je pod nadzorom požar guste borove šume koji je planuo tri kilometra od Supetra na Braču, na putu za deponij otpada, a u gašenju bračkim vatrogascima pomažu i dva kanadera, prenosi Hina.

ZARIO JE NOŽ U VRAT ANI BARTOLOVIĆ I REKAO "BISMILE, ALAHU EKBER": Jezivi detalji zločina koji je potresao Balkan! Trenutno se na terenu nalaze sve vatrogasne snage s ostrva Brača. Dvojici maloletnika osumnjičenih da su u ponedjeljak popodne izazvali požar kod Radučića kod Nacionalnog parka Krka, odredjen je jednomesečni istražni zatvor, navodi ŠibenikIn, pozivajući se na izvore u Opštinskom sudu u Šibeniku. Policija je saopštila da je uhapsila dvojicu muškaraca i jednu ženu koje sumnjiči za izazivanje požara na području Šibensko-kninske županije. Premijer Hrvatske Andrej Plenković je rekao da je dao poseban nalog ministru unutrašnjih poslova Davoru Božinoviću da se detaljno istraže uzroci požara.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.