Nisam oteo Barbaru, lagala je jer se boji oca! Roberta su optužili da ju je kidnapovao, a njegove roditelje da su trgovci robljem! OVO JE NJEGOVA PRIČA!
Foto: NESTALI.HR

šta se to dešava?!

Nisam oteo Barbaru, lagala je jer se boji oca! Roberta su optužili da ju je kidnapovao, a njegove roditelje da su trgovci robljem! OVO JE NJEGOVA PRIČA!

‚‚Nisam oteo Barbaru iz njene kuće i nije istina da su po nju došli moj otac, brat i stric."

Objavljeno:

DEVOJČICA (13) IZ DUGE RESE JE OTIŠLA S DEČKOM KOJEG JE UPOZNALA NA FEJSBUKU: Ispovest očajnog oca Antona!

Pre tri dana je navodno oteta devojčica Barbara Vidović (13) iz Triblja, navodno ju je oteo Robert Cindrić (16), a njegovi roditelji su uhapšeni pod optužbom za trgovinu ljudima i odvedeni u riječki zatvor.

Čitav region je obleteo apel njenih roditelja u kojima mole za pomoć da im se vrarti dete i da nikako ne sme da bude u kontaktu sa Robertovim roditeljima jer su navodno trgovci robljem. Oni su rekli i da mi je ćerka oteta sa kućnog praga. Povodom čitave drame oglasio se i Robert koji kaže - Nisam oteo Barbaru, lagala je jer se jako boji oca... - Nisam oteo Barbaru iz njene kuće i nije istina da su po nju došli moj otac, brat i stric. Ako je to ona rekla, onda je lagala jer ju je policija odmah pronašla kad, u jednoj kući kod Duge Rese - rekao je 16-godišnji Robert Cindrić iz okoline Ogulina novinarki ‚‚Večernjeg lista".

Njegova ‚‚ljubavna priča" s 13-godišnjom Barbarom ovih je dana uzdrmala Hrvatsku javnost. Barbarini roditelji naime tvrde da je njihova kći oteta, no maloljetnik ima potpuno drugu priču.

- Kasnije je sve promenila kada joj je došao otac kog se silno boji i koji joj je rekao što da kaže. Istina je da je sama htela da ide sa mnom, da se uda za mene. Ponela je i odeću. Po nju sam u Tribalj došao sam u automobilu, kako smo se i dogovorili. Ona nije ponela mobilni, ali se s moga odmah u subotu javila svojima i rekla da je sa mnom. Nije htela da im kaže smo, da je ne nađu, a kasnije im se više nije htela javiti nije htela da ide kući iako je mogla. Bili smo sami i nije bila talac - rekao je Robert svoju verziju priče za ‚‚Večernji list".

foto: NESTALI.HR

Njegovi roditelji su završili na razgovoru u Riječkom Državnom odvetništvu, s kaznenom prijavom za trgovinu ljudima.

- Naša strana priče se zanemaruje, a istina je da svekar i svekrva nisu znali šta je Robert uradio i gde je. I svekar je u subotu policiji prijavio da je Robert nestao jer se ujutro nije vratio kući, ali niko nije reagovao, nego tek kada su njeni roditelji prijavili nestanak.

- Roditeljima se nisam javio, Barbara i ja smo od Oštarija do Duge Rese otišli autostopom u jednu napuštenu kuću i Barbara nije htela da ide kući, već ostati sa mnom - kaže Robert. - Na spomen oca se tresla, bojala ga se i nije htela da ide kući bez mene. Mi se jako volimo i hteo bih da nastavimo vezu, ona želi da bude sa mnom, ali neću na silu, ako njeni roditelji ne daju. - rekao je i objasnio da se s Barbarom dopisivao preko Fejsbuka od oktobra prošle godine, da su službeno u vezi od jula, i da su se pre nekoliko nedelja našli u Crikvenici.

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.