Marija Grgić (13) je nestala posle dopisivanja na Fejsbuku, a potraga za njom je OKONČANA posle 4 dana! (13)
Foto: Nestali.hr

srećne vesti

Marija Grgić (13) je nestala posle dopisivanja na Fejsbuku, a potraga za njom je OKONČANA posle 4 dana! (13)

Nakon završetka istrage bit će poznato gde je ova 13-godišnja devojčica provela poslednja četiri dana

Objavljeno:

Marija Marinela Grgić koja je nestala pre četiri dana u Tučepima pronađena je živa i nepovređena, saopštila je PU splitsko – dalmatinska.

Njeni roditelji prijavili su nestanak nakon što se 13-godišnjakinja udaljila u nepoznatom pravcu malo iza ponoći iz apartmana u Tučepima, na adresi Dračevice , 14. avgusta, a četiri dana od nestanka konačno su dočekali srećne vesti.

NESTALA MARIJA GRGIĆ (13): Ako vidite ovu devojčicu, ODMAH pozovite policiju!

PU splitsko-dalmatinska sinoć je saopštila da je djevojčica iz Tučepa za kojom se posljednjih dana tragalo, pronađena nepovređena.

Marija je u Tučepima odsedala s četvoro braće i sestara i roditeljima. Porodica je rodom iz Siska, ali žive u Nemačkoj, piše Slobodna Dalmacija.

Najnoviji tragovi istragu njen nestanak vezuju uz društvene mreže. Navodno se zadnjih dana s nekim dopisivala preko Fejsbuka, tako da policija i porodica sumnjaju da je devojka od porodice verojatno otišla svojevoljno, a spominje se i nekakva moguća ljubavna romansa preko Fejsbuka.

Neimenovani izvor je za spomenuti list izjavio da je “devojka navodno negdje iza ponoći izašla iz sobe u kojoj je spavala sa sestrom. U vreme kada je izašla iz kuće, otac je bio u autu ispred kuće, ali okrenut leđima tako da je nije vidio kako se udaljava”.

Nakon završetka istrage bit će poznato gde je ova 13-godišnja devojčica provela poslednja četiri dana.

(Espreso.co.rs / Danas.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.