DEVOJKA ODGOVORILA HRVATSKOM KONOBARU KOJI JE POSTAO HIT: Zašto nisi pisao o najgorim gostima - oni dolaze iz...
Foto: Pixabay

brutalno!

DEVOJKA ODGOVORILA HRVATSKOM KONOBARU KOJI JE POSTAO HIT: Zašto nisi pisao o najgorim gostima - oni dolaze iz...

- Komentira jelo da ispadne pametan, a cila teraca je vidila da je sve proguta ka galeb - piše ona

Objavljeno: 13:36h

Posle pisma hrvatskog konobara, koje je postalo hit na društvenim mrežama, u kojem on opisuje svoja iskustva sa gostima iz raznih zemalja, javila se i devojka koja takođe konobariše na hrvatskom primorju.

HRVATSKI KONOBAR OPISAO TURISTE IZ RAZNIH ZEMALJA: Umrećete od smeha šta je o kome rekao!

Ona je jednostavno upitala svog kolegu - zašto je izostavio najgore od svih gostiju - Hrvate?

Prenosimo šta je napisala ova devojka iz Splita (ostavili smo tekst u originalu, na ikavici):

"Ja ne znam šta su se svi uvatili ovog bidnog momka šta se malo pojada o gostima u restoranu. Šta bi tek bilo da je pisa o najgorim gostima?

Domaćim!

Prosječan Hrvat sidne na teracu u tihoj kali nekog grada i čim je sia je gotovo sa mirom i tišinom.

Prvo pomakne stol iz škvare, pa izvuče sidalicu da se može zavalit ka beg i onda maše. Pozdraviš ga, pružiš mu jelovnik a Hrvat prvo kaže da se stol ljulja (no shit Sherlock, bia je lipo namišten prije tebe) a onda krene ispitivat o tome tko je gazda, otkud je riba, podjebavat jesu li lignje iz leda a svi odma znamo da će jest samo meso.

Propitkuje te o svim vinima i pivama i na kraju naruči Ožujsko. Ako doneseš 0,33l ti kaže da su to kapi za oči.

Doneseš mu pivo skupa sa beštekom i odeš povirit druge goste ali ne, on ima pitanje. Otkud si, baš si lipa, ajme vi Splićanke, jesi udana, daj mu šifru za wireless, jel imaš Sportske i zašto ne i čije je maslinovo ulje jer on ima čovika za ulje. Uspiješ uteć iako te drži za traveršu i donosiš mu jest.

Spiza se zaliva sa litrom ulja i vrti se mlinac za papar još po ure jer ipak je to veliki gurman. Onda on malo priča na mobitel i žvače otvorenih usta, podriguje i smije se i čim je pojeo te zove iako bi ti ionako iša po pjat.

Komentira jelo da ispadne pametan a cila teraca je vidila da je sve proguta ka galeb. Onda puši duvan i čačka zube štikadentom i ostavlja ti je posri stola a omot iskida u milijun komadića.

Traži račun, neće desert ni kavu jer kaže to samo pederi Talijani tako piju posli svega.

Donosiš i kreneš ča a on viče 'lutko jel mogu naplatit' priko terace i maše sa otvorenim etuiem da svi vide novčanicu od 1000kn a ti se misliš oćeš li mu reć da on može platit a da je naplatiti moguće samo iz tvojih postola al radije mučiš. Vratiš mu kusur, on ti gurne 10kn u ruku i namigne i ode a ti kreneš čistit pepel od duvana oko stola, omot od štikadente koji se razletia posvuda i šutiš.

Dodajte ako sam šta zaboravila", napisala je na kraju.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.