KARAMARKO: Više je drugih razloga za sukob sa Srbijom, a granice da se otvore!

NOVA PREPUCAVANJA

KARAMARKO: Više je drugih razloga za sukob sa Srbijom, a granice da se otvore!

Predsednik opozicionog HDZ-a smatra da hrvatski premijer Milanović ne štiti nacionalne interese i da u skladu sa evropskim propisima spoljne granice moraju da budu osigurane
Objavljeno: 12:59h

Prema rečima predsednika HDZ Tomislava Karamarka iz Evropskog veća juče je preporučeno da spoljne granice moraju da se osiguraju i da je politika premijera Milanovića, pogrešna jer se radi sasvim obrnuta stvar. - A radi se obrnuto. Čini mi se da sve to zajedno, i ovo glumatanje velikog rodoljublja koje mi dosad nismo uspeli da vidimo nije dobro. Ono je u funkciji predizborne kampanje. Glumiti tu sada nekakav sukob sa Srbijom? Pa sa Srbijom imamo mnogo više razloga da budemo u sukobu, počevši od neraščišćenih definicija o domovinskom ratu i ’Oluje- ističe Karamarko.

Predsednik HDZ-a nastavio je dalje o sukobima: -Treba da razgovaramo o tome da priznaju da su bili agresori na Hrvatsku. A ne na ovaj način, kršeći odredbe i same Evropske komisije i logiku i vrednosti EU. Gospodin Milanović je za predizborne svrhe generisao i proizveo jedan rat koji nam u ovom momentu zaista nije potreban - navodi Karamarko. Na samom kraju Karamarko je istakao da je trenutna situacija evropski problem, te da ona mora da se postavi prema Srbiji, a da premijer Milanović čini se, treba da ispadne heroj, "jer u nekim drugim ratovima nije učestvovao." (Espreso.co.rs / Izvor: B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.