OVO SE ZOVE KVALITETNO SPRDANJE: Hrvatskog premijera Plenkovića porede s Kim Džong Unom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Index.hr

EVO I JA SAM IZGORILA!

OVO SE ZOVE KVALITETNO SPRDANJE: Hrvatskog premijera Plenkovića porede s Kim Džong Unom! (VIDEO)

Reakcije Vlade Hrvatske na požare u Dalmaciji uspele su da zapale društvene mreže, a satirične šale su nasmejale ceo region

Objavljeno: 15:32h

Kasno Kraljević Marko na Kosovo stiže, ili u Hrvatskom slučaju Andrej Plenković i Kolinda Grabar Kitarović u zapaljenu Dalmaciju.

Da su njihove reakcije zakašnele, a njihove izjave umanjuju razmere katastrofe koja je pogodila okolinu Splita jasno je svima, osim njima.

Zbog toga su se društvene mreže usijale, poziva se na ostavku vlade, a oni koji vide da aktuelnoj vladi ne pada na pamet da prizna da je pogrešila jedino je oružje satira.

BOG JE POŽARIMA KAZNIO SPLIT ZBOG GEJ PARADE! Splitski pop ujedinio Balkan u jednoj stvari!

Plenkovićeve izjave prema kojima "atraktivni" i "interesantni" požar nije nikoga ugrozio, a državne službe sve su držale pod kontrolom, podsećaju na one vođe najzatvorenije zemlje na svetu, u kojoj je moć velikog vođe nemerljiva.

Tu je i Željko Reiner, do kojeg su vesti o požaru putovale čak dva dana. Ne želimo ni da zamišljamo kako će se osećati kad sazna da je Marin Čilić izgubio.

Šalilo se i na račun Zorana Milanovića, čija izjava o puknutoj cevi u stanu za katastrofalnih poplava koje su pogodile Slavoniju neće biti tako brzo zaboravljena.

Tu su naravno i pošalice na račun predsednice Kolinde, koja je tokom požara bila u Austriji.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.