BOG JE POŽARIMA KAZNIO SPLIT ZBOG GEJ PARADE! Splitski pop ujedinio Balkan u jednoj stvari!
Foto: EPA

zapalio društvene mreže

BOG JE POŽARIMA KAZNIO SPLIT ZBOG GEJ PARADE! Splitski pop ujedinio Balkan u jednoj stvari!

Svi su, naime, crkli od smeha kad su čuli ovo

Objavljeno: 11:53h

Splićanin s adresom u Poljskoj na Fejsbuku je komentarisao požar i izazvao lavinu različitih reakcija.

Stipan Mihael Dragun, sudeći po objavama na Fejsbuku redovnik s adresom u Varšavi, osvrnuo se na Ultru i objasnio uzrok požara.

- Pretvorili grad u Sodomu i Gomoru (Ultra), pa se sada svi pitaju i čude, kako nas snađe takvo zlo?! Prepustili se razvratu, bludu i da dalje ne nabrajam. A Gospodin u svom gnjevu spusti na taj grad oganj i sumpor - napisao je te zaprepastio čak i neke vernike.

KATAKLIZMA U HRVATSKOJ: Vatra guta celo primorje, očajnička borba da plamen ne uđe u Split! (FOTO) (VIDEO)

Koliko stoji iza svojih reči, mladi pavlin dokazao je time što je nakon članka na Indexu obrisao ovu objavu ili promenio postavke privatnosti na njoj, ali i svim drugim objavama koje su mu ranije bile javne.

PAKAO U DALMACIJI: Jedna fotografija opisuje koliko je ozbiljna situacija u Hrvatskoj! (FOTO)

"Sram te bilo", "ipak ne verujem da je dragi Bog osvetoljubiv", samo su neki od komentara. "Stipane brate mani se ovakvih izjava! Bolje da si pomogao, a ne sudio iz fotelje...", poručio mu je jedan korisnik Fejsbuka. "Dragi brate upravo pomažem, a ponajprije molitvom, kome se ne sviđa, može misliti drugačije.

foto: Facebook/Stipan Mihael Dragun

- Da sam kod kuće rado bih pomogao, a ovako iz Poljske, nisam u stanju. Moja ljubav prema domovini je neupitna i savest čista pred Bogom. Sve što sam rekao ili napisao, nisu moje izmišljotine ili manjak vremena, pa tako malo komentarišem... Moj advokat je Gospodin, a svetlo na mom putu Njegova Riječ (Sv. Pismo) - odgovorio je.

foto: Facebook/Stipan Mihael Dragun

Jedna od glavnih karizma pavlinskog reda (Red svetog Pavla prvog pustinjaka u kojem je, ako je verovati informacijama na Fejsbuku Stipan zaređen, jest molitvena zaštita nerođene dece pa je jasno zašto su mu pobačaji prva briga.

Dok se rasprava još uvijek zahuktava, iz Zagrebačke nadbiskupije na Tviteru su objavili podršku vatrogascima. "Hvala našim vatrogascima! I dalje molitvom uz Split", napisali su.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.