STRAVIČAN SUDAR DVA MOTORA: Leteli su 10 metara u vazduh, dvojica odmah poginuli, devojka teško povređena!
Foto: profimedia

tragično

STRAVIČAN SUDAR DVA MOTORA: Leteli su 10 metara u vazduh, dvojica odmah poginuli, devojka teško povređena!

30-godišnjak motociklom ‚‚Yamaha", na kom se vozila i 25-godišnja putnica, prilikom preticanja automobila nemačkih registracija prešao na suprotnu traku

Objavljeno: 11:37h

Motociklista (30), koji je prevozio i putnicu (25) frontalno se sudario s 38-godišnjakom, koji je motociklom dolazio iz suprotnog smera. Oba vozača motora su poginula dok je putnica teško povređena.

Sudar dvaju motocikala, u kom su u subotu uveče kod Slavonskog Broda poginula obojica vozača, a jedna putnica teško povređena, izazvao je 30-godišnji motociklista.

Brodsko-posavska policija u nedelju je saopštila da je istraživanjem nesreće, koja se oko 19,30 sati dogodila u mestu Selna, utvrđeno da je 30-godišnjak motociklom ‚‚Yamaha", na kom se vozila i 25-godišnja putnica, prilikom preticanja automobila nemačkih registracija prešao na suprotnu traku.

Iz suprotnog smera je tada motociklom Reglar-Raptor naišao 38-godišnjak pa je došlo do frontalnog sudara, pri čemu su obojica vozača i putnica pali s vozila.

Obojica vozača motocikala poginuli su na mestu nesreće, dok je 25-godišnja putnica teško povređena pa je zadržana na lečenju u slavonsko-brodskoj bolnici.

Policija je izjavila i da je tokom trajanja istrage od 20 do 23.10 sati saobraćaj na spomenutoj deonici bio zatvoren i preusmeravan drugim smerovima.

Vozač je završio u kanalu, a devojka je pala ispred jedne kuće

Radnik obližnje benzinske pumpe rekao je da je video skupinu motociklista koja je obilazila vozilo ispred sebe.

- Automobil je vozio u smeru Garčina, a četiri motocikla koja su vozila iza njega krenuli su u obilazak. Prva tri su uspešno obavila obilaženje. Dok je vozač četvrtog motocikla obilazio vozilo u susret mu je, iz smera Garčina, naišao drugi motocikl i došlo je do frontalnog sudara - priča očevidac, dodajući kako je prizor bio stravičan.

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.