TATA HEROJ NIJE IZDRŽAO: Srbin skočio da spasi sina, preminuo u bolnici!
Foto: AP

drama u puli

TATA HEROJ NIJE IZDRŽAO: Srbin skočio da spasi sina, preminuo u bolnici!

Sin je bolje prošao od oca, s nekoliko ogrebotina, ali je bio u velikom šoku pa je i on prevezen u bolnicu

Objavljeno: 15:38h

Muškarac se juče oko 12.20 sati umalo utopio u uzburkanom moru, nošen jakim talasima koji su ga bacali na stene, prenela je regionalna TV N1 pisanje Glasa Istre.

Dvojica pulskih spasilaca uskočila su u more i izvukli ga, ali je on bio bez svesti i nije mu se mogao osetiti puls.

Na sreću, na plaži su se našle i dve lekarke, a brzo je došla ekipa hitne pomoći i započela s reanimacijom. Gotovo pola sata pokušavali su da muškarca vrate u život i konačno i uspeli. Potom je prevezen u bolnicu.

Kako prenosi Glas Istre, 40-godišnjak je u moru završio želeći da spasi 12-godišnjeg sina kojeg je, dok je fotografisao sa stene, u more povukao talas. Otac je odmah skočio za njim pa su zajedno počeli da plivaju prema obali kroz velike talase.

Sin je bolje prošao od oca, s nekoliko ogrebotina, ali je bio u velikom šoku pa je i on prevezen u bolnicu, piše Glas Istre.

Direktorka bolnice Irena Hrstić potvrdila je da je 40-godišnji državljanin Srbije preminuo, prenosi "Indeks". - Bilo je ključno da prođe 24 sata, a potom i prva tri dana oporavka, tokom kojih je bilo potrebno kontrolisati infekcije u organizmu - Rekla je ona "Regional Expressu".

(Espreso.co.rs / Glas Istre)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.