JEZIVA ISPOVEST, POLICIJA U ŠOKU: Njegova baka me je spremala za prvi seksualni odnos, morala sam da spavam i sa njegovim rođacima!
Foto: Profimedia/Ilustracija

potresna priča devojke

JEZIVA ISPOVEST, POLICIJA U ŠOKU: Njegova baka me je spremala za prvi seksualni odnos, morala sam da spavam i sa njegovim rođacima!

Smestili su je u porodicu u kojoj su je prodali kao suprugu maloletnom Mirku (14). Tamara je prihvatila brak i život u novoj porodici

Objavljeno:

Tamara (13) rodila se u Sofiji, u Bugarskoj. Roditelji su joj se rastali kad je napunila pet godina. Nakon rastave je ni jedan od roditelja nije želio pa je završila u dečijem domu.

Tamo je ostala do 13. godine, kad su otac i maćeha došli po nju. Odveli su je u mesto Levski. Otac ju je tretirao kao nepotreban predmet. Svaki dan je tukao više puta. Udarao je u glavu i telo, gurao joj ruke u vruću rernu

.

Jedanput ju je nožem isekao po telu. U tom je paklu Tamara je živela četiri meseca. Ponadala se boljem životu nakon što ju je maćeha za 4.000 eura prodala trojici muškaraca i ženi. Oni su je odveli u Hrvatsku, u Osijek.

UŽASNO NEVREME STIGLO I U HRVATSKU: Nebo se "zacrnilo", pada grad, oluja lomi stabla, I IDE KA SRBIJI (VIDEO)

Smestili su je u porodicu u kojoj su je prodali kao suprugu maloletnom Mirku (14). Tamara je prihvatila brak i život u novoj porodici.

Nadala se da će joj biti bolje nego kod oca i maćehe. Mirkova baka počela je ‘pripremati’ za prvi spolni odnos.

- Opirala se pa ju je baka ispljuskala. Užasno se prepala, hrabro je odbijala bilo kakav spolni odnos. No to je kratko trajalo. Morala je da spava s Mirkom, ali i s rođacima. Posle su je tukli bez obzira na to je li pristala na seks ili nije - zabeležili su policajci.

Shvatila je da joj se neće ispuniti nade u život bez patnje. Odlučila je pobeći u Bugarsku, ali ne kod oca nego u dečiji dom iz kojeg su je odveli. No Mirkova baka nije mogla da podnese beg unukove “žene”.

Nestanak je prijavila policiji. No oni su je prvi pronašli i smestili je u osječku vaspitnu ustanovu. Ostala je u Hrvatskoj zbog Programa zaštite identifikovane žrtve trgovanja ljudima.

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.