JEZIVO UBISTVO DETETA U PULI: Sud odredio pritvor majci i maloletnici za teško krivično delo!
Foto: Ilustracija/Profimedia

ne zna se razlog

JEZIVO UBISTVO DETETA U PULI: Sud odredio pritvor majci i maloletnici za teško krivično delo!

Za ubistvo trogodišnjeg dečaka, čije je telo pronađeno u sredu ujutro u plićaku u uvali Mandrač u Puli sumnjiče se dečakova majka i jedna maloletnica na način da su se dogovorile kako će usmrtiti trogodišnje dete, što su i učinile u utorak u večernjim satima, u stanu u Ulici Akvilejski prilaz u Puli

Objavljeno:

Sudija istrage Županijskog suda u Puli je u petak nakon održanog istražnog ročišta 32-godišnjoj osumnjičenici C.P. državljanki Republike Hrvatske koja se sumnjiči za krivično delo teškog ubistva deteta odredio istražni zatvor u trajanju od mesec dana zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i radi neometanog odvijanja postupka za krivično delo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su okolnosti počinjenja krivičnog dela posebno teške, saopšteno je iz Županijskog suda u Puli.

Kako se navodi u saopštenju, koje je potpisala portparolka suda, sudija Edvina Draguzet Suevich, sudija istrage je u četvrtak uveče nakon sprovedenog ispitivanja mlađe maloletnice i održanog ročišta, mlađoj maloletnici koju se sumnjiči zbog krivičnog dela teškog ubistva na štetu deteta iz čl. 111. toč. 2 Krivičnog zakona, takođe odredio istražni zatvor u trajanju od mesec dana zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i radi neometanog odvijanja postupka za krivično delo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su okolnosti počinjenja krivičnog dela posebno teške.

OVO JE NAJVEĆI ŠVERCER CIGARETA NA BALKANU: Uzima neverovatne pare, a ko je i sa kim radi Dauti Kurtalji?

Županijsko državno tužilaštvo je s druge strane nakon ispitivanja, pustilo 29-godišnjeg hrvatskog državljanina koji se sumnjiči za počinjenje krivičnog dela protiv pravosuđa neprijavljivanjem počinjenja krivičnog dela, da se brani sa slobode.

Za ubistvo trogodišnjeg dečaka, čije je telo pronađeno u sredu ujutro u plićaku u uvali Mandrač u Puli sumnjiče se dečakova majka i jedna maloletnica na način da su se dogovorile kako će usmrtiti trogodišnje dete, što su i učinile u utorak u večernjim satima, u stanu u Ulici Akvilejski prilaz u Puli.

Nakon što su usmrtile trogodišnjeg dečaka, prenele su ga u uvalu Mandrač, a potom je 32-godišnjakinja, u nameri da oteža policijsko postupanje, pola sata posle ponoći u sredu došla u policijsku stanicu i lažno prijavila nestanak deteta.

(Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.