DA LI SU NORMALNI: Hrvati ne puštaju svoje građane u zemlju!

SAMI PROTIV SEBE

DA LI SU NORMALNI: Hrvati ne puštaju svoje građane u zemlju!

Miljenko Pernik oženjen je Srpkinjom i živi u Beogradu, ali ima hrvatski pasoš. Pošao je ženinim autom sa srpskim tablicama da pređe u Hrvatsku, ali je vraćen sa prelaza
Objavljeno: 15:54h

Na granici Srbije i Hrvatske i dalje je sve blokirano, a svu apsurdnost hrvatskih mera najbolje pokazuje i primer putnika s hrvatskim pasošem kojeg nisu pustili da prođe na Batrovcima, samo zato što je u automobilu srpskih tablica! Naime, Miljenko Pernik oženjen je Srpkinjom i živi u Beogradu, ali ima hrvatski pasoš. Pošao je ženinim autom sa srpskim tablicama da pređe u Hrvatsku, ali je vraćen sa granice. SRBIMA ZABRANJEN ULAZAK U HRVATSKU: S granice vraćaju ljude sa srpskim pasošem! - Ogorčen sam što u svoju zemlju ne mogu da uđem! Nikada se ovako nešto nije dešavalo. Čuo sam za blokadu, ali nisam mogao ni da pretpostavim da mi sa hrvatskim pasošem neće dozvoliti prelaz. Probaću preko Bosne, ali ovo stvarno nema smisla - besan je bio Miljenko.

Granica
Drugi putnik sa dvojnim državljanstvom takođe je zaustavljen. - Imam dvojno državljanstvo i sa hrvatskim sam pasošem krenuo u Italiju, treba da budem na poslu za dva dana i haos će nastati ako ne stignem! Ovo je potpuno apsurdna situacija. Nek dođe Angela Merkel na granicu da vidi šta se sve ovde radi. Siguran sam sve i da imam hrvatski i pasoš i tablice, a da mi nađu flašicu najobičnijeg srpskog soka, da bi me vratili jer su toliko ozbiljno shvatili mere. Nemam pojma šta ću da radim. očajan sam, besan, ogorčen... - kaže on. (Espreso.co.rs/Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.