ŽENA MU DALA BAKŠIŠ, A ON JOJ UČINIO GROZNU STVAR: Region zgrožen snimkom, gde će mu duša?! (VIDEO)
Rijeka, Foto: Printscreen/Facebook/Fiuman.hr

da li je realno?

ŽENA MU DALA BAKŠIŠ, A ON JOJ UČINIO GROZNU STVAR: Region zgrožen snimkom, gde će mu duša?! (VIDEO)

Na snimci se vidi kako pretražuje kutiju, više puta pali svetlo i uzima podvodnu kameru te vreću punu stvari koje je "pripremio"

Objavljeno:

Jedna Riječanka se požalila na neugodno iskustvo s dostavljačem hrane koje se dogodilo proteklog četvrtka. Naime, u svojoj zgradi na području Pećina preuzela je narudžbinu, nakon toga dostavljaču čak dala i bakšiš, a onda je jutro nakon toga saznala da ju je isti opljačkao, prenosi Index.

Dostavljač se nakon samo jednog minuta vratio i pokrao njene stvari koje su se nalazile na stepeništu. Nije znao da ga snima nadzorna kamera, pa se na snimku vidi kako krade. Ceo video objavio je lokalni riječki portal Fiuman.

Riječanka se požalila Fiumanu da joj je dostavljač ukrao podvodnu kameru i vreću punu stvari.

"Naručila sam hranu i pustila dostavljača u ulaz kako bi došao do mojih vrata, gde sam preuzela narudžbu, a onda sam se uputila u stan, dok je dostavljač krenuo prema izlazu. Međutim, nije napustio zgradu jer ne bi mogao da se vrati unutra bez pomoći stanara, pa je malo pričekao ispred ulaza i potom se došunjao nazad i počeo da pretražuje moje stvari koje su bile ispod stepeništa zbog renoviranja.", pojasnila je ona.

"Dan ranije sam mu dala bakšiš i najveću ocenu"

Na snimci se vidi kako pretražuje kutiju, više puta pali svetlo i uzima podvodnu kameru te vreću punu stvari koje je "pripremio".

Dan pre sam mu dala 50 centi napojnice preko aplikacije i ocenila ga najvišom ocenom. Tek sam sledeće jutro (danas) videla na kamerama da je ukrao nešto iz stepeništa", prepričala je Riječanka svoje neugodno iskustvo.

Bonus video:

01:54

Pljačka motora u Mirijevu

(Espreso / Index/ Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.