SANJU ZOVU HRVATSKA MARIJA ANTOANETA, A MILANOVIĆEVO SRCE JE UKRALA... Ovo je PRAVA ISTINA o životu Zoranove žene!
Zoran i Sanja, Foto: EPA/IGOR KUPLJENIK

Hrvatska

SANJU ZOVU HRVATSKA MARIJA ANTOANETA, A MILANOVIĆEVO SRCE JE UKRALA... Ovo je PRAVA ISTINA o životu Zoranove žene!

Zoran Milanović, predsednik Hrvatske, i njegova žena Sanja u braku su od 1994. godine

Objavljeno:

Zoran Milanović, predsednik Hrvatske, i njegova žena Sanja u braku su od 1994. godine, a njihova ljubavna priča koja traje 30 godina počela je spontano na jednoj žurci.

Zoran i Sanja upoznali su se na proslavi Nove godine 1991. godine i nedugo potom počeli da izlaze, a tri godine kasnije su svoju ljubav krunisali brakom. Ona je tad bila studentkinja medicine, a on pravnik.

1996. godine Milanović dobija poziciju savetnika u EU, te biva prinuđen da se preseli u Brisel, i Sanja, iako prvobitno nije bila oduševljena, odlazi sa njim, a tamo završava studije medicine.

Sanja je u to vreme završavala specijalizaciju epidemiologije u Zagrebu, ali školovanje je završila u Belgiji. Tamo im se rodio prvi sin Ante Jakov 1998. godine, te su se godinu dana kasnije vratili u Hrvatsku. U to vreme se Zoran i učlanio u SDP i nešto kasnije biva imenovan za koordinatora u pristupanju Hrvatske NATO-u.

1 / 3 Foto: Youtube printscreen

Ante i Sanja su dobili i drugog sina Marka 2005. godine.

Iako joj je muž uticajni političar, Sanja je takođe bila posvećena svojoj karijeri, a 2010. godine je doktorirala na fakultetu u Zagrebu. Do 2011 radila je na fakultetu, a zatim kao epidemiolog na Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo.

Međutim, iako je poznata po tome što se kloni javnosti, jedna njena izjava je uzburkala narod 2014. godine. Poznata je po tome što promoviše zdravu hranu, izjavila je nešto zbog čega je dobila nadimak "Hrvatska Marija Antonaeta"

Kada se kaže da je crni hleb koji mi preporučujemo skuplji od belog, inicijalno jeste skuplji, no crni hleb možete seći na tanje parčiće. To je jeftinije i zdravije, a kada je dehidriran, sutradan je još kvalitetniji za jelo. Trebamo razbiti mit o tome da je pravilna prehrana skuplja, ona je jeftinija jer trebate pojesti manje hrane."

Njen glavni cilj jeste sprečavanje gojaznosti, a neretko je pričala i o tome kako se u njenoj porodici ne piju sokovi , već samo voda, te da nikad nemaju grickalice u kući.

Bonus video:

08:59

KADA SAM ČUO DA ĆE HRVATSKA PREDSEDAVATI OVIM SAVEZOM, NISAM VEROVAO! Štrbac o paradoksu: Opet sve lome preko leđa Srba

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.